RAPOO Rapoo E9080, fekete billentyűzet billentyűzet 2 kép

RAPOO Rapoo E9080, fekete billentyűzet

  • Csatlakozók: USB,
  • Billentyűzet típusa: számbillentyűzet,
  • Vezeték nélküli: igen,
  • Szín: fekete
Tartózkodási helyed:
 
Ez a termék jelenleg egy boltban sem kapható

RAPOO Rapoo E9080, fekete billentyűzet billentyűzet termékleírás

Csatlakozók
A beviteli eszközök az adatok átviteléhez hozzá kell legyenek kapcsolva a számítógéphez. Ez többnyire egy vékony kábelen keresztül történik, amely PS/2 vagy USB interfészen kapcsolódik a számítógéphez.
Csatlakozók USB
Billentyűzet típusa
A hagyományos billentyűzet mellett az ergonómikus billentyűzet kialakításánál az volt a cél, hogy a gépelés kényelmesebbé váljon. A hagyományos klaviatúrák esetén a zárt csukló és a leszorított könyök-váll tartás hosszú távon fárasztóvá tette a munkát. Hosszas vizsgálatok után a tervezők két részre osztották és kissé elfordították a billentyűzetet, így biztosítva a kényelmes használatot.
Billentyűzet típusa számbillentyűzet
Vezeték nélküli
A billentyűzetek általában egy vékony elektromos kábellel csatlakoznak a számítógéphez. A vezeték nélküli billentyűzetek azonban az adatokat többnyire Bluetooth, WiFi, rádiókapcsolat, vagy infravörös sugárzás segítségével küldik át.
Vezeték nélküli igen
Szín fekete

Gyártó: RAPOO

Termék: Rapoo E9080, fekete billentyűzet

Vezeték nélküli, érintőpados billentyűzet 5,6 mm-es, ultravékony kialakítás szálhúzott acélban Érintőpad és számbillentyűzet váltás Megbízható 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolat Akár 10 m hatótávolság Méret: 110x359x5,8 mm Kompatibilis: xP/Vista/Win7/Win8/Win8.1 Fekete 2 év garancia