Előző termék
Zalman ZM-K900M
Zalman ZM-K900M
6 990 Ft-tól
Következő termék
Zalman ZM-K600S
Zalman ZM-K600S
6 690 Ft-tól
Genius KB-M205 PS/2 billentyűzet 3 kép

Genius KB-M205 PS/2

2 021 Ft-tól
4 ajánlat
  • Csatlakozók: PS/2,
  • Vezeték nélküli: nem,
  • Szín: fekete
Tartózkodási helyed:

Genius KB-M205 PS/2 billentyűzet ajánlataink

További ajánlataink

Genius KB-M205 PS/2 billentyűzet termékleírás

Csatlakozók
A beviteli eszközök az adatok átviteléhez hozzá kell legyenek kapcsolva a számítógéphez. Ez többnyire egy vékony kábelen keresztül történik, amely PS/2 vagy USB interfészen kapcsolódik a számítógéphez.
Csatlakozók PS/2
Vezeték nélküli
A billentyűzetek általában egy vékony elektromos kábellel csatlakoznak a számítógéphez. A vezeték nélküli billentyűzetek azonban az adatokat többnyire Bluetooth, WiFi, rádiókapcsolat, vagy infravörös sugárzás segítségével küldik át.
Vezeték nélküli nem
Szín fekete

Gyártó: Genius

Termék: KB-M205 PS/2

A Genius bemutatja a legújabb generációs billentyűzetét stílusos designnal, amely a szépséget és a használhatóságot ötvözi. A KB-M205 stílusos mélyfekete kivitellel rendelkezik, és remekül mutat bármely asztali számítógép vagy laptop mellett. A stílusos billentyűzet kényelmes gépelést tesz lehetővé. A termék 6 könnyen használható gyorsgombot biztosít a multimédiás funkciókhoz. A vadonatúj billentyűzet egyszerűséget, stílust és eleganciát visz az életébe. Stílusos billentyűzet fekete kivitelben Felülettámogatás: PS2 Teljes méretű kivitel Gyorsgomb kiosztások -Multimédia: 6 Egyéb: Saját gép, Számológép

Genius KB-M205 PS/2 billentyűzet árgrafikon

Árfigyelés