Electrolux ESL 7310 RO mosogatógép 1 kép

Electrolux ESL 7310 RO Mosogatógép

134 900 Ft-tól
6 ajánlat
  • Termék típusa: Beépíthető,
  • Kezelőpanel helyzete: Rejtett,
  • Terítékszám: 13 db,
  • Energiaosztály: A++ energiaosztály,
  • Szín: Fehér,
  • Vízfogyasztás: 10 l,
  • Electrolux ESL 7310 RO Mosogatógép teljesen integrálható kivitelben. Szöveges+szimbólumos panel, 3 karakteres kijelző. A++ energiaosztály .13 teríték. RealLife mosogatógép: XXL méretű mosogatógép a könnyű pakoláshoz. Plusz 10 liter kapacitás. FlexiSpray – szatelit szórókar: a főkar végéhez csatlakozik egy szatelit forgókar, így összesen 5 irányból érkezik a víz az edényekre. Ezáltal az edények legnehezebben elérhető részeire is megfelelő mennyiségű víz kerül. Szárítás: DryTech rendszer (aktív szárítás) Inverter motor: az extra hosszú élettartam érdekében ebben a mosogatógépben egy különleges, szénkefe nélküli inverteres motor működik, mely csökkenti a remegést és a kopást. Electrolux ESL 7310 RO Mosogatógép adatai: Ez az intelligens technológia a motornak – és így az egész készüléknek – extra hosszú élettartamot kölcsönöz. SENSORCONTROL: Érzékeny szenzorok határozzák meg a mosogatáshoz szükséges víz és energia mennyiségét. A vízszenzor érzékeli a szennyezettségi szintet és ez alapján igazítja a vízfelhasználást WaterStop System- vízvédelmi rendszer Késleltetett indítási lehetőség (1–24 óra) MyFavourite – kedvenc programját és beállításait egy gombnyomással előhívhatja. AutoOff – automatikus kikapcsolás Hátralévő idő kijelzés Time manager funkció: felére csökkentheti a program hosszát. Két színű, fénypont jelzés a padlón: piros pont jelzi, hogy a program még fut, a zöld pedig azt mutatja, hogy a program lejárt. Thermo Efficient technológia a melegvizes bekötéshez Multitab: speciális opció a kombinált tabletták használatához Só és öblítőszer kijelző Egyéb kijelzés: késleltetett indítás 1h-24h, fénypont a padlón (kétszínű), hangjelzés, EnergySaver, multitab, My Favorite, választott program, öblítőszerhiány, só hiány, TimeManager 6 program, 5 hőmérséklet Programok: Eco 50; FLEXIWASH; Intenzív 70°C; Gyors 60°C, Öblítés-tartás; AutoFlex 45°C-70°C Állítható felső kosár Felső kosár opciók: 2 Foldable wires for glasses, lehajtható pohártartók Alsó kosár a következő opciókkal:2 lehajtható tányértartó Evőeszköztartó kosár Zajszint: 47dBA Éves vízfogyasztás: 2860 liter/év Vízfogyasztás: 10,2 liter Éves energiafogyasztás: 262 kWh Szabványos ciklus energiafogyasztása: 0,932 kWh Beépítési méretek mag. (min/max)x szél. xmély. (mm): 820/900×600×570 ,
  • Szélesség: 60 cm
Tartózkodási helyed:

Electrolux ESL 7310 RO mosogatógép termékleírás

Termék típusa
Azt mutatja, hogy a mosogatógép beépíthető-e vagy sem. Az olyan készülékeket, amelyek magassága megegyezik a standard pultmagassággal (85 cm), pult alá építhetőnek nevezzük. Ezeknek könnyen levehető a fedőlapja, és becsúsztatható a munkapult alá.
Termék típusa Beépíthető
Kezelőpanel helyzete
A rejtett kezelőpanellel rendelkező készülékek teljes mértékben beépíthetők a konyhaszekrénybe. Előnyük az előlapi kezelőpanellel rendelkező mosogatógépekhez képest, hogy észrevehetetlenül belesimulnak a bútorba, hátrányuk, hogy a program üzemelés közben nem állítható le, és nem kísérhető figyelemmel.
Kezelőpanel helyzete Rejtett
Terítékszám
A legtöbb mosogatógép tizenkét teljes teríték elmosására alkalmas. Ha nemcsak tányérokat és evőeszközöket tisztítanál, hanem lábasokat vagy más edényeket is, az az étkészletektől vesz el helyet.
Terítékszám 13 db
Energiaosztály
A háztartási gépeket energiaosztályokba sorolják, amely az energiafogyasztásukat mutatja. Az „A+++” energiaosztály a leginkább energiatakarékos és a „G” a legkevésbé.
Energiaosztály A++ energiaosztály

Gyártó: Electrolux

Termék: ESL 7310 RO

Electrolux ESL 7310 RO Mosogatógép teljesen integrálható kivitelben. Szöveges+szimbólumos panel, 3 karakteres kijelző. A++ energiaosztály .13 teríték. RealLife mosogatógép: XXL méretű mosogatógép a könnyű pakoláshoz. Plusz 10 liter kapacitás. FlexiSpray – szatelit szórókar: a főkar végéhez csatlakozik egy szatelit forgókar, így összesen 5 irányból érkezik a víz az edényekre. Ezáltal az edények legnehezebben elérhető részeire is megfelelő mennyiségű víz kerül. Szárítás: DryTech rendszer (aktív szárítás) Inverter motor: az extra hosszú élettartam érdekében ebben a mosogatógépben egy különleges, szénkefe nélküli inverteres motor működik, mely csökkenti a remegést és a kopást. Electrolux ESL 7310 RO Mosogatógép adatai: Ez az intelligens technológia a motornak – és így az egész készüléknek – extra hosszú élettartamot kölcsönöz. SENSORCONTROL: Érzékeny szenzorok határozzák meg a mosogatáshoz szükséges víz és energia mennyiségét. A vízszenzor érzékeli a szennyezettségi szintet és ez alapján igazítja a vízfelhasználást WaterStop System- vízvédelmi rendszer Késleltetett indítási lehetőség (1–24 óra) MyFavourite – kedvenc programját és beállításait egy gombnyomással előhívhatja. AutoOff – automatikus kikapcsolás Hátralévő idő kijelzés Time manager funkció: felére csökkentheti a program hosszát. Két színű, fénypont jelzés a padlón: piros pont jelzi, hogy a program még fut, a zöld pedig azt mutatja, hogy a program lejárt. Thermo Efficient technológia a melegvizes bekötéshez Multitab: speciális opció a kombinált tabletták használatához Só és öblítőszer kijelző Egyéb kijelzés: késleltetett indítás 1h-24h, fénypont a padlón (kétszínű), hangjelzés, EnergySaver, multitab, My Favorite, választott program, öblítőszerhiány, só hiány, TimeManager 6 program, 5 hőmérséklet Programok: Eco 50; FLEXIWASH; Intenzív 70°C; Gyors 60°C, Öblítés-tartás; AutoFlex 45°C-70°C Állítható felső kosár Felső kosár opciók: 2 Foldable wires for glasses, lehajtható pohártartók Alsó kosár a következő opciókkal:2 lehajtható tányértartó Evőeszköztartó kosár Zajszint: 47dBA Éves vízfogyasztás: 2860 liter/év Vízfogyasztás: 10,2 liter Éves energiafogyasztás: 262 kWh Szabványos ciklus energiafogyasztása: 0,932 kWh Beépítési méretek mag. (min/max)x szél. xmély. (mm): 820/900×600×570

Electrolux ESL 7310 RO mosogatógép árgrafikon

Kapcsolódó kategóriák