Következő termék
Sony MHC-V11
Sony MHC-V11
64 900 Ft-tól
Denon DRA-DCD-F109 mini hifi rendszer 1 kép

Denon DRA-DCD-F109 Mini Hifi rendszer

89 990 Ft-tól
1 ajánlat
  • Kivitel: Mikro rendszer,
  • Összteljesítmény (RMS): 130 W,
  • Hangszórók száma: 2,
  • CD/DVD lejátszó: igen,
  • Dokkoló: nem
Tartózkodási helyed:

Denon DRA-DCD-F109 mini hifi rendszer ajánlataink

Denon DRA-DCD-F109 mini hifi rendszer termékleírás

Kivitel
A mikro, mini és midi előtagok a Hifi rendszer teljesítménybeli és hangzásbeli méretére utalnak. A mikro a legkisebb, a midi a legnagyobb.
Kivitel Mikro rendszer
Összteljesítmény (RMS)
Azt a watt teljesítményt jelenti, amelyet a készülék maximálisan ténylegesn le tud adni. Nem egyenlő a csatornák teljesítményének egyenkénti összeadásával.
Összteljesítmény (RMS) 130 W
Hangszórók száma
Azt mutatja, hogy mennyi hangszóró tartozik a mini hifi rendszerhez.
Hangszórók száma 2
CD/DVD lejátszó igen

Gyártó: Denon

Termék: DRA-DCD-F109

  • mini hifi rendszer, DRA-F109 Egyszerű és egyenes áramkör tervezés 65 W x 2 (4 ohm) Magas kimeneti teljesítmény DAB / DAB + tuner (csak DRA-F109DAB) Koaxiális digitális bemenet a DNP-F109 és a DCD-F109 számára Optikai digitális bemenet a rendszer bővítéséhez (TV vagy más digitális eszköz) 2 soros előlapi kijelző, a rádióállomások egyszerű azonosításához Egyszerű ébresztés beállítás Újonnan kifejlesztett távirányító Denon az App vezérlés együtt a DNP-F109-el fekete szín, DCD-F109 Tiszta és audiofil hang Minimum jelút Minimális CD pick-up jelút Koaxiális digitális kimenet Elülső USB-bemenet: iPod / iPhone kompatibilis - digitális MP3/WMA lejátszás (USB, CD-R/RW) Alumínium előlapl tervezés 2 soros előlapi kijelző, a zeneszámok egyszerű azonosításához Denon Remote App csatlakozó vezérlő - a DNP-F109-el együtt vezérelhető fekete szín SC-F109 2-utas hangsugárzó rendszer 12cm-es mélysugárzó és 2,5 cm-es lágy dóm magassugárzó Hangváltó rendszer - hogy a külön mélysugárzó és magassugárzó kiváló minőségben reprodukálja a természetes hangzást Született az európai hangtuning és a Denon együttműködésének eredményeképpen, fekete szín
  • Denon DRA-DCD-F109 mini hifi rendszer árgrafikon

    Árfigyelés