Beko TSE 1283 hűtőgép, hűtőszekrény 1 kép
-8%

Beko TSE 1283 Hűtőszekrény

52 199 Ft-tól
5 ajánlat
  • Teljes kapacitás: 114 l,
  • Hűtő kivitele: Belső mélyhűtős,
  • Hűtő típusa: Szabadonálló,
  • Energiaosztály: A+++ energiaosztály,
  • Hűtő kapacitása: 101 l,
  • Szín: Fehér,
  • Ajtó típusa: Változtatható
Tartózkodási helyed:

Beko TSE 1283 hűtőgép, hűtőszekrény termékleírás

Teljes kapacitás
Megmutatja a hűtőgép hasznos térfogatát literben (l) kifejezve.
Teljes kapacitás 114 l
Hűtő kivitele
A kivitel a hűtő és a fagyasztó rész egymáshoz képesti elhelyezedését mutatja. Így beszélhetünk egyajtós kivitelről, valamint felső, alsó vagy oldalsó fagyasztós modellekről, amelyeknek a fagyasztórésze külön ajtóval rendelkezik. Az oldalsó fagyasztós modelleket, side-by-side, vagy amerikai hűtőnek is nevezik.
Hűtő kivitele Belső mélyhűtős
Hűtő típusa
Azt mutatja, hogy a hűtőgép beépíthető-e vagy sem. Az olyan készülékeket, amelyek magassága megegyezik a standard pultmagassággal (85 cm), pult alá építhetőnek nevezzük. Ezeknek könnyen levehető a fedőlapja, és becsúsztatható a munkapult alá.
Hűtő típusa Szabadonálló
Energiaosztály
Minden nagyháztartási géphez tartozik egy adat, ami az energiafogyasztását mutatja. Ez az adat egy osztályozás, az „A+” energiaosztály használja a legkevesebb vizet, áramot, vagy gázt, a „G” a legtöbbet. A legújabb gépeknél már találkozhatunk A++ és A+++ jelöléssel is. Vásárláskor ez az adat könnyen segíthet döntésünkben.
Energiaosztály A+++ energiaosztály

Gyártó: Beko

Termék: TSE 1283

Tulajdonságok:, , - Típus: szabadonálló egyajtós hűtőszekrény, - Szín: fehér, - Méretek (mag x szél x mély): 84 x 54,5 x 60 cm, - Mechanikus vezérlés, - Teljes nettó kapacitás: 114 l, - Hűtőrész: 101 l, - Olvasztás: kézi, - Állítható polcok, - Fagyasztórész: 13 l, - Fagyasztóteljesítmény: 2 kg/24h, - Visszamelegedési idő: 10 óra, - Energiaosztály: A++, - Energiaosztály: 0,345 kWh/24h, 126 kWh/év, - Zajszint: 40 dB

Beko TSE 1283 hűtőgép, hűtőszekrény árgrafikon

Kapcsolódó kategóriák