4392 termék, 3. oldal
Étcsokoládéval mártott mentolízű fondan lapocskák. Az After Eight egy eredeti angol desszert, amelynek kellemes, mentolos íze minden vacsora után a lehető legnagyobb élvezetet nyújtja. Az After Eight-et azonban bárhol, b&aacu...
Kenyérvarázs Diabestar kakaós nápolyi fruktózzal 200g

Kenyérvarázs Diabestar kakaós nápolyi fruktózzal 200g

397 Ft-tól

árak összehasonlítása

2 ajánlat

Naturbit Mimen kókuszkrémes töltött keksz 150g

Naturbit Mimen kókuszkrémes töltött keksz 150g

627 Ft-tól

árak összehasonlítása

2 ajánlat

Urbán töltött ostya 180 g kakaós

Urbán töltött ostya 180 g kakaós

202 Ft-tól

árak összehasonlítása

2 ajánlat

Verbena GYÓGYNÖVÉNYES CUKORKA SUGAR FREE CSIPKEBOGYÓ 60G

Verbena GYÓGYNÖVÉNYES CUKORKA SUGAR FREE CSIPKEBOGYÓ 60G

290 Ft-tól

árak összehasonlítása

2 ajánlat

Tibi 90 g Epres krémmel és zselével tejcsokoládé

Tibi 90 g Epres krémmel és zselével tejcsokoládé

  • Tejcsokoládé epres krémmel (22%) és zselével (13%).
  • Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 2170 kJ (519 Kcal) Zsír: 29 g ebből telített: 18 g Szénhidrát: 59 g ebből cukrok: 57 g Fehérje: 5,1 g Só: 0,14 g Tárolási információ: száraz, hűvös helyen tárolandó! Származási hely: Magyarország

238 Ft-tól

árak összehasonlítása

2 ajánlat

Verbena GYÓGYNÖVÉNYES CUKORKA GALAGONYA KIVONATTAL C-VITAMINNAL 60G

Verbena GYÓGYNÖVÉNYES CUKORKA GALAGONYA KIVONATTAL C-VITAMINNAL 60G

200 Ft-tól

árak összehasonlítása

2 ajánlat

Verbena GYÓGYNÖVÉNYES CUKORKA HÁRSFAVIRÁG 60G

Verbena GYÓGYNÖVÉNYES CUKORKA HÁRSFAVIRÁG 60G

200 Ft-tól

árak összehasonlítása

2 ajánlat

Verbena GYÓGYNÖVÉNYES CUKORKA CSIPKEBOGYÓ 60G

Verbena GYÓGYNÖVÉNYES CUKORKA CSIPKEBOGYÓ 60G

200 Ft-tól

árak összehasonlítása

2 ajánlat

Boci Étcsokoládé 90 g

Boci Étcsokoládé 90 g

1 vélemény
  • Boci étcsokoládé.
  • Összetevők: kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer (szójalecitin, poliricinolsav poligliceridjei), aroma. Kakaó szárazanyag tartalom legalább 52%. Nyomokban földimogyorót, dióféléket, tajszármazéskot, szóját és glutént tartalmazhat.

257 Ft-tól

árak összehasonlítása

2 ajánlat

Rapunzel Bio Csokoládékrém tej, mogyoró nélkül

Rapunzel Bio Csokoládékrém tej, mogyoró nélkül

  • Összetevők: barna nádcukor, keményítetlen pálmazsír, napraforgóolaj, zsírszegény kakaópor 11%, kakaóvaj 5%, bourbon vanília
  • Ajánljuk kenyérre kenve, édességekbe tölteléknek

1 160 Ft-tól

árak összehasonlítása

2 ajánlat

Verbena Hársfavirág Cukorka(60g)

Verbena Hársfavirág Cukorka(60g)

173 Ft-tól

árak összehasonlítása

3 ajánlat

Coffee Street One Kft. Mesélő Ízek csokoládé 75g ginzeng, szerecsendió

Coffee Street One Kft. Mesélő Ízek csokoládé 75g ginzeng, szerecsendió

  • Összetevők: étcsokoládé (kakaómassza, édesítőszer: xylit (E967), kakóvaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin, természetazonos aroma: vanília), ginszeng, szerecsendió. Kakaó-szárazanyag tartalom legalább 72% Tápérték 100g termékben: Energia: 1675,51kJ / 405,15kcal Fehérje: 7g Szénhidrát: 30,76g Xylit: 26,24g Zsír: 32,9g
Coffee Street One Kft. Mesélő Ízek csokoládé 75g ginzeng, szerecsendió további adatai

1 570 Ft

tovább az üzletbe
PaleoCentrum Kft. Paleolit kesudiós drazsé lédig 2kg

PaleoCentrum Kft. Paleolit kesudiós drazsé lédig 2kg

  •   Összetevők: kesudió, édesítőszer: xilit, kakaópor, kakaóvaj, kókuszliszt, pálmazsír. Kakaó szárazanyag a bavonatban minimum 60%. Kiszerelés: 2kg
PaleoCentrum Kft. Paleolit kesudiós drazsé lédig 2kg további adatai

9 100 Ft

tovább az üzletbe
 Csokis-amarántos paleokeksz 100g

Csokis-amarántos paleokeksz 100g

  • Ehhez a kekszhez az izgalmas amarántot használtuk, melyet már az aztékok is ismertek és manapság ismét helye van a reformkonyhában. Az amaránt teljes értékű fehérjét és növényi rostokat tartalmaz, ásványi anyagokban, C-E-vitaminban, omega-3 zsírsavakban gazdag összetevő. Összetevők: édesítőszerek: kókuszvirág cukor, gluténmentes csokoládé pasztilla: 17,7% (kakaómassza, kakaóvaj, xilit, emulgálószer: napraforgó lecitin), tápiókaliszt, dióbél, kókuszzsír, tojás, kókuszliszt, kakaópor, puffasztott amaránt: 0,7%, étkezési sav (aszkorbinsav), térfogatnövelő-szer: nátrium-hidrogénkarbonát, útifűmag héj, konyhasó, vanília Átlagos tápértékadatok 100 g termékben: Energia: 2453,30 kJ / 586,33 kcal, Zsír: 34,47 g, ebből telített zsírsavak: 22,94 g, Szénhidrát: 60,13 g, ebből cukrok: 29,09 g, poliolok: 0 g, Élelmi rost: 3,04 g, Fehérje: 4,28 g, Só: 0,33 g Allergéninfók: Diót és tojást tartalmaz! A termék alacsony glikémiás indexű. Kézműves, paleolit termék. Minősített, gluténmentes eljárásra szakosított sütőüzemben készült.
Csokis-amarántos paleokeksz 100g további adatai

840 Ft

tovább az üzletbe
Gergely család Édenszelet Kókuszos Raffaello 40g

Gergely család Édenszelet Kókuszos Raffaello 40g

  • Összetevők: datolya kókusz mandula Tápérték egy szeletben(40g): Energia: 150 Kcal Szénhidrát: 21,5g Fehérje: 2,2g Zsír: 7,2g Nem tartalmaz színező anyagokat és finomított cukorféléket. A datolya a trópusi oázisok gyümölcse, tele az emberi szervezet számára szükséges ásványi anyagokkal és energiával, amelyek segítenek testünk egészségesen és fitten tartásában: A datolya rostanyagban gazdag, így gátolja a koleszterin felszívódását a bélben, és felgyorsítja a kiválasztódás folyamatát. Védi a gyomor nyálkahártyáját, mivel csökkenti az étel gyomorban töltött idejét és megköti a rákkeltő anyagokat a gyomorban. Antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek közül a legismertebb a béta karotin. Ezek az antioxidánsok védik a sejteket a káros szabad gyököktől. Ennek következtében a datolya fogyasztása gátolja a bél-, prosztata-, mell-, tüdő- és hasnyálmirigyrák kialakulását. A datolya magas vastartalommal rendelkezik: 100 g gyümölcsben 0.90 mg vas található. A vas a vörös vérsejtekben levő hemoglobin alkotóanyaga, amely a vér oxigén-szállító képességét határozza meg. Káliumtartalma is igen magas: 100 g datolyában 696 mg kálium található. A kálium a szívritmust és a vérnyomást szabályozó sejtek és testnedvek nélkülözhetetlen alkotóanyaga. Így a datolya rendszeres fogyasztása védelmet nyújt az agyérrendszeri és a szívkoszorúér betegségek kialakulásával szemben. A datolya további négy hasznos ásványi anyagot is tartalmaz: kálciumot, mangánt, rezet és magnéziumot. A kálcium a csontok és a fogak nélkülözhetetlen alapanyaga, ugyanakkor jelentős szerepet játszik az izomzat mozgatásában, a vér alvadóképességében és az idegimpulzusok továbbításában. A mangánnak egy különleges antioxidáns enzim előállításában van fontos szerepe, míg a réz a vörös vérsejtek előállításának lényeges összetevője. A magnézium a csontnövekedést segíti elő.  A kókusz jótékony táplálkozási hatásai: Megelőzi az elhízást. Felgyorsítja az anyagcserét, mivel azonnal hasznosítható energiaforrás, és a többi zsíroknál jóval kevesebb kalóriát tartalmaz.  A kókuszt tartalmazó készítmények fogyasztóinak hosszabb ideig nincs éhségérzetük, és ezért kevesebb ételt fogyasztanak. Egészségesebb szívet biztosít. Könnyen bomló zsírokat tartalmaz, amelyek alapvetően fontosak az egészség megőrzése érdekében. Az általunk fogyasztott zsírok 98%-a a nehezen lebomló zsírok kategóriájából kerül ki. A kókuszban levő könnyen bomló zsírok nem hatnak negatívan a koleszterinszintre, ugyanakkor csökkentik az érelmeszesedés és a szívbetegségek kialakulásának kockázatát. Gyors energiaforrás. Kimagaslóan tápláló tiszta energiát biztosít a test számára. A kókuszt a szervezetünk teljes mértékben azonnali energia előállítására használja, és így nem raktározza el zsírok formájában. Ezáltal növeli az állóképességet és a sportolók teljesítőképességét.  A mandula előnyös hatásai egészségünkre: Csökkenti a szívinfarktus kockázatát Csökkenti a koleszterinszintet Erősíti az érfalakat Erősíti a csontokat és a fogakat Csökkenti a vércukor és inzulin emelkedését étkezések után Javítja az agyműködést Lúgosító hatású
Gergely család Édenszelet Kókuszos Raffaello 40g további adatai

340 Ft

tovább az üzletbe
Gergely család Édenszelet Diós Szilva 40g

Gergely család Édenszelet Diós Szilva 40g

  • Összetevők: datolya szilva mazsola napraforgó dió Tápérték egy szeletben(40g): Energia: 124 Kcal Szénhidrát: 23,8g Fehérje: 2,9g Zsír: 2g Nem tartalmaz színező anyagokat és finomított cukorféléket. A datolya a trópusi oázisok gyümölcse, tele az emberi szervezet számára szükséges ásványi anyagokkal és energiával, amelyek segítenek testünk egészségesen és fitten tartásában: A datolya rostanyagban gazdag, így gátolja a koleszterin felszívódását a bélben, és felgyorsítja a kiválasztódás folyamatát. Védi a gyomor nyálkahártyáját, mivel csökkenti az étel gyomorban töltött idejét és megköti a rákkeltő anyagokat a gyomorban. Antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek közül a legismertebb a béta karotin. Ezek az antioxidánsok védik a sejteket a káros szabad gyököktől. Ennek következtében a datolya fogyasztása gátolja a bél-, prosztata-, mell-, tüdő- és hasnyálmirigyrák kialakulását. A datolya magas vastartalommal rendelkezik: 100 g gyümölcsben 0.90 mg vas található. A vas a vörös vérsejtekben levő hemoglobin alkotóanyaga, amely a vér oxigén-szállító képességét határozza meg. Káliumtartalma is igen magas: 100 g datolyában 696 mg kálium található. A kálium a szívritmust és a vérnyomást szabályozó sejtek és testnedvek nélkülözhetetlen alkotóanyaga. Így a datolya rendszeres fogyasztása védelmet nyújt az agyérrendszeri és a szívkoszorúér betegségek kialakulásával szemben. A datolya további négy hasznos ásványi anyagot is tartalmaz: kálciumot, mangánt, rezet ésmagnéziumot. A kálcium a csontok és a fogak nélkülözhetetlen alapanyaga, ugyanakkor jelentős szerepet játszik az izomzat mozgatásában, a vér alvadóképességében és az idegimpulzusok továbbításában. A mangánnak egy különleges antioxidáns enzim előállításában van fontos szerepe, míg a réz a vörös vérsejtek előállításának lényeges összetevője. A magnézium a csontnövekedést segíti elő. Az egészséggel kapcsolatos jótékony hatása és a benne rejlő tápanyagok gazdagsága miatt méltán nevezik a mazsolát az aszalt gyümölcsök drágakövének. Fogyasztása többek között az alábbi előnyökkel jár: A cukorbetegségben szenvedők inzulin szintjének szabályozásában van jótékony hatása. A mazsola fogyasztása csökkenti az étkezések utáni inzulinszintek kilengéseinek nagyságát azáltal, hogy szabályozza a testben a cukor felszívódását. Mivel a cukor felszívódása egyenletesebb és stabilabb, ezért megelőzi a cukorbetegek egyészségügyi komplikációinak kialakulását. A mazsolának az éhséghormonok szabályozásában is nagy szerepe van, így a mazsolát fogyasztók ritkábban esznek többet a kelleténél. A vérszegénység nagyszerű gyógyszere. Magas vastartalma miatt a B-komplex vitaminok nagy részét tartalmazza, amely a vérsejtek újratermelésében játszik alapvető szerepet. Ugyanakkor a mazsola magas réztartalma a vörös vérsejtek fontos alkotóanyaga. A mazsola a savasodás kialakulásának megelőzésében és visszaszorításában is nagy szerepet játszik. A savasodás a vér vagy a légzőrendszer savtartalmának káros mértékű megnövekedése. A sav forrása mindkét esetben a vastagbél. Ez a magas savtartalom a szervezetre igen káros hatással lehet, mert sok betegséget okozhat, többek között bőrbetegségeket, belső szervek megbetegedését, érelmeszesedést, ízületi betegségeket, hajhullást, különböző szívbetegségeket, daganatokat és akár rákot is. A mazsolában található kálium és magnézium a szervezetben felgyülemlő savak semlegesítésének két legfontosabb összetevője, és így a mazsola hatékony ellenszere a szervezet káros savasodásának.   A mazsola rákmegelőző szerepe jelentős, mivel nagy mennyiségben tartalmazza a polifenolok csoportjába tartozó antioxidánsokat. Ezek az antioxidánsok kisöprik azokat a szabadgyököket, amelyek a testünkben keringve pusztítják sejtjeinket és belső szerveinket. Elsősorban a szabadgyökök tevékenységének köszönhető a rákos sejtek növekedése is. A mazsola rendszeres fogyasztása megnöveli az erős antioxidánsok számát a szervezetünkben, és így megelőzhető a rák kialakulása. A már meglevő rák növekedési folyamatának megfékezésében is jelentős szerepe lehet.  Az aszalt szilva három fronton is hatékony védelmet nyújt egészségünk megőrzésében: Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően hatékonyan erősíti az immunrendszerünket. Jelentős káliumforrás, és ezáltal stabilizálni tudja a vérnyomást. Megelőzi az érelmeszesedést, és így védelmet nyújt a szívkoszorúér elmeszesedése és az agyérelmeszesedés ellen. Megelőzi a szervezet kálciumveszteségét, és ezáltal jelentős a szerepe az erős csontozat megőrzésében. Az aszalt szilvában található emészthető rosttartalom segít a vércukor megfelelő szinten tartásában, és megelőző szerepe van a 2-es tipusú cukorbetegség kialakulásában. Gyorsítja a káros anyagok távozását a bélrendszerből, és ezáltal jelentősen csökkenti a bélrák kialakulásának kockázatát. A napraforgó magok fogyasztásának előnyeit igen hosszan lehetne ecsetelni. Ez a pici mag elképesztően nagy hatással lehet egészségünk megőrzése szempontjából, ezért érdemes rendszeresen fogyasztani őket. Az alábbi csak egy igen rövid kivonat mindabból, amit ez a kis mag önmagában hordoz: Őrzi a sejtek épségét, így nagy szerepet játszik a rák megelőzésében. Mindez a napraforgó magban található szelénnek köszönhető, amely bizonyítottan a rák ellensége. Csonterősítő ásványokat tartalmaz. A kálcium mellett a csontoknak magnéziumra és rézre is szüksége van ahhoz, hogy erősek maradjanak. A napraforgó mag mindkettőt tartalmazza. Mindezek felett E vitaminban is gazdag, amely az ízületi gyulladások enyhítésében játszik főszerepet. Nyugtató hatású. A napraforgó magban található magnéziumnak idegnyugtató hatása is van, és ezáltal enyhíti a stresszt, a migrénes fejfájást és segíti a pihenés hatékonyságát. Fényessé teszi a bőrünket. Ebben is az E vitamin játsza a főszerepet, amely szembeszáll a káros UV sugarakkal, és megőrzi bőrünk fiatalságát. Gyulladáscsökkentő hatása van, ezért enyhíti az izületi gyulladásokat, a gyomorfekélyt, a bőrkiütéseket és az asztmát is. Mindez annak köszönhető, hogy a napraforgó magok is tele vannakantioxidánsokkal. A diónak rendszeres fogyasztás mellett kiemelkedő hatása lehet az egészségünkre: A dió táplálja az agyat. Elősegíti a memória és a kognitív funkciók jó működését. Mivel omega 3-ban gazdag zsírsavakat tartalmaz, elősegíti az egészséges agyműködést. Már igen kis mennyiségű dió fogyasztása is javíthatja az idősebb korban fellépő mozgáskoordinációs zavarokat, és segíthet az emlékezőképesség javításában is. A haj tápláléka. Mivel B7 vitamint tartalmaz, ezért segíti a hajszálak erősödését, csökkenti a hajhullást és valamelyest segít a hajnövekedésben is. Megelőzi a rák kialakulását. A dióban levő több összetevőről bizonyították már, hogy egyenként is csökkentik a rák terjedésének sebességét. Ezek az összetevők az omega 3 zsírsavak és az antioxidánsok.  A rendszeres diófogyasztás csökkenti a mellrák kialakulásának veszélyét, valamint megelőzheti a prosztatarák kialakulását vagy annak terjedését.   
Gergely család Édenszelet Diós Szilva 40g további adatai

340 Ft

tovább az üzletbe
Gergely család Édenszelet Almás Pite 40g

Gergely család Édenszelet Almás Pite 40g

  • Összetevők: datolya mazsola alma kókusz mandula fahéj Tápérték egy szeletben(40g): Energia: 122 Kcal Szénhidrát: 20,5g Fehérje: 2,1g Zsír: 2,2g Nem tartalmaz színező anyagokat és finomított cukorféléket. A datolya a trópusi oázisok gyümölcse, tele az emberi szervezet számára szükséges ásványi anyagokkal és energiával, amelyek segítenek testünk egészségesen és fitten tartásában: A datolya rostanyagban gazdag, így gátolja a koleszterin felszívódását a bélben, és felgyorsítja a kiválasztódás folyamatát. Védi a gyomor nyálkahártyáját, mivel csökkenti az étel gyomorban töltött idejét és megköti a rákkeltő anyagokat a gyomorban. Antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek közül a legismertebb a béta karotin. Ezek az antioxidánsok védik a sejteket a káros szabad gyököktől. Ennek következtében a datolya fogyasztása gátolja a bél-, prosztata-, mell-, tüdő- és hasnyálmirigyrák kialakulását. A datolya magas vastartalommal rendelkezik: 100 g gyümölcsben 0.90 mg vas található. A vas a vörös vérsejtekben levő hemoglobin alkotóanyaga, amely a vér oxigén-szállító képességét határozza meg. Káliumtartalma is igen magas: 100 g datolyában 696 mg kálium található. A kálium a szívritmust és a vérnyomást szabályozó sejtek és testnedvek nélkülözhetetlen alkotóanyaga. Így a datolya rendszeres fogyasztása védelmet nyújt az agyérrendszeri és a szívkoszorúér betegségek kialakulásával szemben. A datolya további négy hasznos ásványi anyagot is tartalmaz: kálciumot, mangánt, rezet ésmagnéziumot. A kálcium a csontok és a fogak nélkülözhetetlen alapanyaga, ugyanakkor jelentős szerepet játszik az izomzat mozgatásában, a vér alvadóképességében és az idegimpulzusok továbbításában. A mangánnak egy különleges antioxidáns enzim előállításában van fontos szerepe, míg a réz a vörös vérsejtek előállításának lényeges összetevője. A magnézium a csontnövekedést segíti elő. Az egészséggel kapcsolatos jótékony hatása és a benne rejlő tápanyagok gazdagsága miatt méltán nevezik a mazsolát az aszalt gyümölcsök drágakövének. Fogyasztása többek között az alábbi előnyökkel jár: A cukorbetegségben szenvedők inzulin szintjének szabályozásában van jótékony hatása. A mazsola fogyasztása csökkenti az étkezések utáni inzulinszintek kilengéseinek nagyságát azáltal, hogy szabályozza a testben a cukor felszívódását. Mivel a cukor felszívódása egyenletesebb és stabilabb, ezért megelőzi a cukorbetegek egyészségügyi komplikációinak kialakulását. A mazsolának az éhséghormonok szabályozásában is nagy szerepe van, így a mazsolát fogyasztók ritkábban esznek többet a kelleténél. A vérszegénység nagyszerű gyógyszere. Magas vastartalma miatt a B-komplex vitaminok nagy részét tartalmazza, amely a vérsejtek újratermelésében játszik alapvető szerepet. Ugyanakkor a mazsola magas réztartalma a vörös vérsejtek fontos alkotóanyaga. A mazsola a savasodás kialakulásának megelőzésében és visszaszorításában is nagy szerepet játszik. A savasodás a vér vagy a légzőrendszer savtartalmának káros mértékű megnövekedése. A sav forrása mindkét esetben a vastagbél. Ez a magas savtartalom a szervezetre igen káros hatással lehet, mert sok betegséget okozhat, többek között bőrbetegségeket, belső szervek megbetegedését, érelmeszesedést, ízületi betegségeket, hajhullást, különböző szívbetegségeket, daganatokat és akár rákot is. A mazsolában található kálium és magnézium a szervezetben felgyülemlő savak semlegesítésének két legfontosabb összetevője, és így a mazsola hatékony ellenszere a szervezet káros savasodásának.   A mazsola rákmegelőző szerepe jelentős, mivel nagy mennyiségben tartalmazza a polifenolok csoportjába tartozó antioxidánsokat. Ezek az antioxidánsok kisöprik azokat a szabadgyököket, amelyek a testünkben keringve pusztítják sejtjeinket és belső szerveinket. Elsősorban a szabadgyökök tevékenységének köszönhető a rákos sejtek növekedése is. A mazsola rendszeres fogyasztása megnöveli az erős antioxidánsok számát a szervezetünkben, és így megelőzhető a rák kialakulása. A már meglevő rák növekedési folyamatának megfékezésében is jelentős szerepe lehet.  Az alma a gyümölcsök királya. Az általunk felhasznált aszalt alma tartalmazza az alma héját is, és így az alma mind emészthető, mind emészthetetlen rostanyagban igen gazdag. Az emészthető rostok a koleszterinszint szabályozásában töltenek be fontos szerepet. Az alma héja igen gazdag rostforrás, ugyanakkor a héj tartalmazza az almában található antioxidánsok többségét. Az emészthetetlen rostoknak az emésztőrendszer egészségében van nagy szerepük, mivel ezek úgy működnek, mint a jó seprű. A rostok seprik ki a gyomorban és a bélrendszerben felgyülemlett káros és mérgező anyagokat. Így a magas rosttartalmú ételek fogyasztása előnyös hatással van egészségünkre.  veszélyét, valamint megelőzheti a prosztatarák kialakulását vagy annak terjedését. A mandula előnyös hatásai egészségünkre: Csökkenti a szívinfarktus kockázatát Csökkenti a koleszterinszintet Erősíti az érfalakat Erősíti a csontokat és a fogakat Csökkenti a vércukor és inzulin emelkedését étkezések után Javítja az agyműködést Lúgosító hatású ​A kókusz jótékony táplálkozási hatásai: Megelőzi az elhízást. Felgyorsítja az anyagcserét, mivel azonnal hasznosítható energiaforrás, és a többi zsíroknál jóval kevesebb kalóriát tartalmaz.  A kókuszt tartalmazó készítmények fogyasztóinak hosszabb ideig nincs éhségérzetük, és ezért kevesebb ételt fogyasztanak. Egészségesebb szívet biztosít. Könnyen bomló zsírokat tartalmaz, amelyek alapvetően fontosak az egészség megőrzése érdekében. Az általunk fogyasztott zsírok 98%-a a nehezen lebomló zsírok kategóriájából kerül ki. A kókuszban levő könnyen bomló zsírok nem hatnak negatívan a koleszterinszintre, ugyanakkor csökkentik az érelmeszesedés és a szívbetegségek kialakulásának kockázatát. Gyors energiaforrás. Kimagaslóan tápláló tiszta energiát biztosít a test számára. A kókuszt a szervezetünk teljes mértékben azonnali energia előállítására használja, és így nem raktározza el zsírok formájában. Ezáltal növeli az állóképességet és a sportolók teljesítőképességét. 
Gergely család Édenszelet Almás Pite 40g további adatai

340 Ft

tovább az üzletbe
PaleoCentrum Kft. Paleo sárgabarackos ét tábla 100g xilittel

PaleoCentrum Kft. Paleo sárgabarackos ét tábla 100g xilittel

  • Összetevők: kakómassza, xylit E967, kakaóvaj, emulgeálószer: napraforgólecitin, természetes vanília, aszalt sárgabarack. A csokoládé szárazanyag tartalma legalább 70%  
PaleoCentrum Kft. Paleo sárgabarackos ét tábla 100g xilittel további adatai

1 080 Ft

tovább az üzletbe
PaleoCentrum Kft. RAWFOOD Szárított keksz káposztával 100g

PaleoCentrum Kft. RAWFOOD Szárított keksz káposztával 100g

  • Összetevők: káposzta 42,6%, arany lenmag, napraforgómag, sárgarépa, hagyma, citromlé, tengeri só, curry
PaleoCentrum Kft. RAWFOOD Szárított keksz káposztával 100g további adatai

799 Ft

tovább az üzletbe
 Kézműves étcsoki 40g málna

Kézműves étcsoki 40g málna

  • Összetevők: cukormentes étcsokoládé (ecuadori kakaómassza, édesítőszer: eritritol, inulin, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, ízesítőszer: természetes vanília) liofilizált málna
Kézműves étcsoki 40g málna további adatai

555 Ft

tovább az üzletbe