0 termék, 1. oldal

Sajnos nincs ilyen termék!

Nincs a keresési feltételeknek megfelelő termék a rendszerünkben.

Ezek a mi kedvenceink!

Marlenka torta kakaós, 800g

Marlenka torta kakaós, 800g

2 784 Ft-tól

árak összehasonlítása

2 ajánlat

Paleolit Paleocentrum paleolit étcsokival bevont aszalt sárgabarack 100g

Paleolit Paleocentrum paleolit étcsokival bevont aszalt sárgabarack 100g

Paleolit Paleocentrum paleolit étcsokival bevont aszalt sárgabarack 100g további adatai

543 Ft

tovább az üzletbe
Bohlsener Mühle bio zabkeksz 125g

Bohlsener Mühle bio zabkeksz 125g

639 Ft-tól

árak összehasonlítása

3 ajánlat

KISS márta xilites nápolyi kakaós

KISS márta xilites nápolyi kakaós

KISS márta xilites nápolyi kakaós további adatai

483 Ft

tovább az üzletbe
Detki diabetikus édes omlós keksz

Detki diabetikus édes omlós keksz

Detki diabetikus édes omlós keksz további adatai

273 Ft

tovább az üzletbe
Korona M Ltd. Korona szezámmagos szelet 60g

Korona M Ltd. Korona szezámmagos szelet 60g

168 Ft-tól

árak összehasonlítása

3 ajánlat

 Kókusz étcsokoládé

Kókusz étcsokoládé

Kókusz étcsokoládé további adatai

489 Ft

tovább az üzletbe
O bar erdeigyümölcsös-joghurtos zabszelet 100g

O bar erdeigyümölcsös-joghurtos zabszelet 100g

272 Ft-tól

árak összehasonlítása

3 ajánlat

 Xylitol bonbon mentol 26 db

Xylitol bonbon mentol 26 db

  • A xilit maximálisan természetes anyag, egy természetes édesítő (cukoralkohol), ami bogyókban, rostos növényekben, gyümölcsökben, zöldségekben és gombákban is megtalálható.
Xylitol bonbon mentol 26 db további adatai

875 Ft

tovább az üzletbe
 Fehértói Csemege Gyümölcs ízű Gömbike 20 g kukoricapehely

Fehértói Csemege Gyümölcs ízű Gömbike 20 g kukoricapehely

  • Gyümölcs ízű extrudált kukoricapehely.
  • Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 1603 KJ (378 Kcal) Zsír: 1,3 g ebből telített 0,3 g Szénhidrát: 86,3 g ebből cukrok: 41,1 g Fehérje: 3,7 g Só: 0,01 g Tárolási információ: száraz, hűvös helyen tárolandó! Származási hely: Magyarország
Fehértói Csemege Gyümölcs ízű Gömbike 20 g kukoricapehely további adatai

49 Ft

tovább az üzletbe
No Bio zentrale jó reggelt müzli

No Bio zentrale jó reggelt müzli

No Bio zentrale jó reggelt müzli további adatai

1 105 Ft

tovább az üzletbe
Hahne sokgyümölcsös müzli

Hahne sokgyümölcsös müzli

Hahne sokgyümölcsös müzli további adatai

1 114 Ft

tovább az üzletbe
BiOrganik Bio Rizspehely

BiOrganik Bio Rizspehely

  • Felhasználása: fogyasztható növényi tejjel, joghurttal (pl. Sojade szójatejjel, szójajoghurttal), magában vagy több gabonapehellyel keverve.

858 Ft-tól

árak összehasonlítása

11 ajánlat

Eszterházy torta szelet 80 g

Eszterházy torta szelet 80 g

  • Könnyű, diós piskótalapok közé simult, diós vajkrémmel töltött, fondánttal bevont tortaszelet.
  • A termékek frissen, a szállítást megelőző este készülnek a cukrászatban, kiszállításuk speciális műanyag dobozban történik, ami megvédi őket a nyomódástól, töréstől. A Rozsmann cukrászat hagyományos cukrászati receptekkel, tartósítószer hozzáadása nélkül készíti termékeit. Összetétel: piskótalap (tojás, búzaliszt, kristálycukor, sütőpor, térfogatnövelő, dió, Jilk paszta), vajkrém(kristálycukor, pudingpor, kukoricakeményítő, só, aroma, színezék, krémmargarin, emulgeálószer, étkezési só, tartósítószer), tejszín, ét bevonómassza, dió, fondánt(kristálycukor, glükóz
  • szirup, víz).
  • A termék szavatosáági ideje: 5 nap.
Eszterházy torta szelet 80 g további adatai

229 Ft

tovább az üzletbe
Gergely család Édenszelet Diós Szilva 40g

Gergely család Édenszelet Diós Szilva 40g

  • Összetevők: datolya szilva mazsola napraforgó dió Tápérték egy szeletben(40g): Energia: 124 Kcal Szénhidrát: 23,8g Fehérje: 2,9g Zsír: 2g Nem tartalmaz színező anyagokat és finomított cukorféléket. A datolya a trópusi oázisok gyümölcse, tele az emberi szervezet számára szükséges ásványi anyagokkal és energiával, amelyek segítenek testünk egészségesen és fitten tartásában: A datolya rostanyagban gazdag, így gátolja a koleszterin felszívódását a bélben, és felgyorsítja a kiválasztódás folyamatát. Védi a gyomor nyálkahártyáját, mivel csökkenti az étel gyomorban töltött idejét és megköti a rákkeltő anyagokat a gyomorban. Antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek közül a legismertebb a béta karotin. Ezek az antioxidánsok védik a sejteket a káros szabad gyököktől. Ennek következtében a datolya fogyasztása gátolja a bél-, prosztata-, mell-, tüdő- és hasnyálmirigyrák kialakulását. A datolya magas vastartalommal rendelkezik: 100 g gyümölcsben 0.90 mg vas található. A vas a vörös vérsejtekben levő hemoglobin alkotóanyaga, amely a vér oxigén-szállító képességét határozza meg. Káliumtartalma is igen magas: 100 g datolyában 696 mg kálium található. A kálium a szívritmust és a vérnyomást szabályozó sejtek és testnedvek nélkülözhetetlen alkotóanyaga. Így a datolya rendszeres fogyasztása védelmet nyújt az agyérrendszeri és a szívkoszorúér betegségek kialakulásával szemben. A datolya további négy hasznos ásványi anyagot is tartalmaz: kálciumot, mangánt, rezet ésmagnéziumot. A kálcium a csontok és a fogak nélkülözhetetlen alapanyaga, ugyanakkor jelentős szerepet játszik az izomzat mozgatásában, a vér alvadóképességében és az idegimpulzusok továbbításában. A mangánnak egy különleges antioxidáns enzim előállításában van fontos szerepe, míg a réz a vörös vérsejtek előállításának lényeges összetevője. A magnézium a csontnövekedést segíti elő. Az egészséggel kapcsolatos jótékony hatása és a benne rejlő tápanyagok gazdagsága miatt méltán nevezik a mazsolát az aszalt gyümölcsök drágakövének. Fogyasztása többek között az alábbi előnyökkel jár: A cukorbetegségben szenvedők inzulin szintjének szabályozásában van jótékony hatása. A mazsola fogyasztása csökkenti az étkezések utáni inzulinszintek kilengéseinek nagyságát azáltal, hogy szabályozza a testben a cukor felszívódását. Mivel a cukor felszívódása egyenletesebb és stabilabb, ezért megelőzi a cukorbetegek egyészségügyi komplikációinak kialakulását. A mazsolának az éhséghormonok szabályozásában is nagy szerepe van, így a mazsolát fogyasztók ritkábban esznek többet a kelleténél. A vérszegénység nagyszerű gyógyszere. Magas vastartalma miatt a B-komplex vitaminok nagy részét tartalmazza, amely a vérsejtek újratermelésében játszik alapvető szerepet. Ugyanakkor a mazsola magas réztartalma a vörös vérsejtek fontos alkotóanyaga. A mazsola a savasodás kialakulásának megelőzésében és visszaszorításában is nagy szerepet játszik. A savasodás a vér vagy a légzőrendszer savtartalmának káros mértékű megnövekedése. A sav forrása mindkét esetben a vastagbél. Ez a magas savtartalom a szervezetre igen káros hatással lehet, mert sok betegséget okozhat, többek között bőrbetegségeket, belső szervek megbetegedését, érelmeszesedést, ízületi betegségeket, hajhullást, különböző szívbetegségeket, daganatokat és akár rákot is. A mazsolában található kálium és magnézium a szervezetben felgyülemlő savak semlegesítésének két legfontosabb összetevője, és így a mazsola hatékony ellenszere a szervezet káros savasodásának.   A mazsola rákmegelőző szerepe jelentős, mivel nagy mennyiségben tartalmazza a polifenolok csoportjába tartozó antioxidánsokat. Ezek az antioxidánsok kisöprik azokat a szabadgyököket, amelyek a testünkben keringve pusztítják sejtjeinket és belső szerveinket. Elsősorban a szabadgyökök tevékenységének köszönhető a rákos sejtek növekedése is. A mazsola rendszeres fogyasztása megnöveli az erős antioxidánsok számát a szervezetünkben, és így megelőzhető a rák kialakulása. A már meglevő rák növekedési folyamatának megfékezésében is jelentős szerepe lehet.  Az aszalt szilva három fronton is hatékony védelmet nyújt egészségünk megőrzésében: Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően hatékonyan erősíti az immunrendszerünket. Jelentős káliumforrás, és ezáltal stabilizálni tudja a vérnyomást. Megelőzi az érelmeszesedést, és így védelmet nyújt a szívkoszorúér elmeszesedése és az agyérelmeszesedés ellen. Megelőzi a szervezet kálciumveszteségét, és ezáltal jelentős a szerepe az erős csontozat megőrzésében. Az aszalt szilvában található emészthető rosttartalom segít a vércukor megfelelő szinten tartásában, és megelőző szerepe van a 2-es tipusú cukorbetegség kialakulásában. Gyorsítja a káros anyagok távozását a bélrendszerből, és ezáltal jelentősen csökkenti a bélrák kialakulásának kockázatát. A napraforgó magok fogyasztásának előnyeit igen hosszan lehetne ecsetelni. Ez a pici mag elképesztően nagy hatással lehet egészségünk megőrzése szempontjából, ezért érdemes rendszeresen fogyasztani őket. Az alábbi csak egy igen rövid kivonat mindabból, amit ez a kis mag önmagában hordoz: Őrzi a sejtek épségét, így nagy szerepet játszik a rák megelőzésében. Mindez a napraforgó magban található szelénnek köszönhető, amely bizonyítottan a rák ellensége. Csonterősítő ásványokat tartalmaz. A kálcium mellett a csontoknak magnéziumra és rézre is szüksége van ahhoz, hogy erősek maradjanak. A napraforgó mag mindkettőt tartalmazza. Mindezek felett E vitaminban is gazdag, amely az ízületi gyulladások enyhítésében játszik főszerepet. Nyugtató hatású. A napraforgó magban található magnéziumnak idegnyugtató hatása is van, és ezáltal enyhíti a stresszt, a migrénes fejfájást és segíti a pihenés hatékonyságát. Fényessé teszi a bőrünket. Ebben is az E vitamin játsza a főszerepet, amely szembeszáll a káros UV sugarakkal, és megőrzi bőrünk fiatalságát. Gyulladáscsökkentő hatása van, ezért enyhíti az izületi gyulladásokat, a gyomorfekélyt, a bőrkiütéseket és az asztmát is. Mindez annak köszönhető, hogy a napraforgó magok is tele vannakantioxidánsokkal. A diónak rendszeres fogyasztás mellett kiemelkedő hatása lehet az egészségünkre: A dió táplálja az agyat. Elősegíti a memória és a kognitív funkciók jó működését. Mivel omega 3-ban gazdag zsírsavakat tartalmaz, elősegíti az egészséges agyműködést. Már igen kis mennyiségű dió fogyasztása is javíthatja az idősebb korban fellépő mozgáskoordinációs zavarokat, és segíthet az emlékezőképesség javításában is. A haj tápláléka. Mivel B7 vitamint tartalmaz, ezért segíti a hajszálak erősödését, csökkenti a hajhullást és valamelyest segít a hajnövekedésben is. Megelőzi a rák kialakulását. A dióban levő több összetevőről bizonyították már, hogy egyenként is csökkentik a rák terjedésének sebességét. Ezek az összetevők az omega 3 zsírsavak és az antioxidánsok.  A rendszeres diófogyasztás csökkenti a mellrák kialakulásának veszélyét, valamint megelőzheti a prosztatarák kialakulását vagy annak terjedését.   
Gergely család Édenszelet Diós Szilva 40g további adatai

340 Ft

tovább az üzletbe