Zelmer ZVC235SK porszívó 2 kép

Zelmer ZVC235SK

24 990 Ft-tól
1 ajánlat
  • Porszívó típusa: Porszívó,
  • Por tárolása: Porzsák nélküli,
  • Portároló mérete: 2 l,
  • Vezeték: Vezetékes,
  • Porszűrés: HEPA filteres
Tartózkodási helyed:

Zelmer ZVC235SK porszívó termékleírás

Porszívó típusa
A porszívóknál a hagyomás porszívón kívül megkülönböztetünk néhány jellemző típust:
A takarítógép nagy méretű porzsákkal, vagy portartállyal rendelkező, nagy teljesítményű készülék, amely száraz és nedves tisztításra is képes.
A morzsaporszívó kis méretű kézi porszívó, amely arra alkalmas, hogy kis felületen található szennyeződést gyorsan feltakarítsunk, így nem kell minden alkalommal elővenni a nagyobb porszívót.
A robotporszívó önnállóan működik, meghatározott útvonal alapján bejárja az adott területet és a munka végeztével visszatér a töltőállomásra.
Porszívó típusa Porszívó
Por tárolása
A porzsák anyaga lehet papír, textil, vászon. Porzsák nélküli porszívó esetén is keletkezik szemét, csak nem egy papír vagy textil zsákba, hanem egy műanyag tartályba kerül. Az ürítést, porolást tehát nem kerülhetjük el, igaz ez sokkal egyszerűbb, mint a gép belsejében elhelyezett porzsákok cseréje, ürítése.
Por tárolása Porzsák nélküli
Portároló mérete
Azt mutatja, hogy mekkora pormennyiség tárolására alkalmas a készülék. A nagyobb porzsákkal vagy portartállyal rendelkező porszívókat ritkábban kell üríteni. Méretét literben (l) szokták megadni.
Portároló mérete 2 l
Vezeték
Nagyobb lakások takarításához, valamint kényelmi szempontból előnyösek a vezeték nélküli készülékek, mert elkerülhető a hosszabbító használata, vagy a gyakori átcsatlakoztatás.
Vezeték Vezetékes
Porszűrés
A porszívók esetében fontos a porszűrő minősége, mert ami átfér a szűrőszövet szálai között, az visszakerül a levegőbe. Egyre gyakoribb a HEPA (High Efficiency Particulate Air) szűrő alkalmazása, amelyet arra terveztek, hogy a 0,3 mikron méretű szemcséket is megfogja. A HEPA szűrő lehetővé teszi, hogy a lakásunkat megtisztítsuk a poratkák és virágok által termelt allergénektől.
Porszűrés HEPA filteres

Gyártó: Zelmer

Termék: ZVC235SK

  • Porzsák nélküli porszívóTermékinformáció:Vezérlés: ElektronikusExtra tulajdonságok: Kétféle parkoló állásFokozat nélküli szívóerő szabályozásPuha kerekek2 l porgyüjtő tartálySzűrő EPA mosható szűrőTartozékok: Fém teleszkópos csőParketta szívófejTurbo kefeMatrac kefeCsatlakozási teljesítmény 650 WZajszint 84 dBTeljesítmény 650 WMéretek(szélesség x magasság x mélység) cm 24 x 25 x 36 cmKábelhossz 6 mSzívócső: TeleszkóposSzívófej: Átkapcsolható görgős szívófejPorfelszedési képesség szőnyegen EPorfelszedési képesség padlón DHatókör átmérő 9 mPorvisszabocsátási osztály G
  • Zelmer ZVC235SK porszívó árgrafikon

    Kapcsolódó kategóriák