Zelmer ZVC165EF ELF 3 porszívó 1 kép

Zelmer ZVC165EF ELF 3

13 990 Ft-tól
8 ajánlat
 • Porszívó típusa: Porszívó,
 • Por tárolása: Porzsákos,
 • Portároló mérete: 2,5 l,
 • Vezeték: Vezetékes,
 • Porszűrés: Mikrofilteres
Tartózkodási helyed:

Zelmer ZVC165EF ELF 3 porszívó ajánlataink

További ajánlataink

Zelmer ZVC165EF ELF 3 porszívó termékleírás

Porszívó típusa
A porszívóknál a hagyomás porszívón kívül megkülönböztetünk néhány jellemző típust:
A takarítógép nagy méretű porzsákkal, vagy portartállyal rendelkező, nagy teljesítményű készülék, amely száraz és nedves tisztításra is képes.
A morzsaporszívó kis méretű kézi porszívó, amely arra alkalmas, hogy kis felületen található szennyeződést gyorsan feltakarítsunk, így nem kell minden alkalommal elővenni a nagyobb porszívót.
A robotporszívó önnállóan működik, meghatározott útvonal alapján bejárja az adott területet és a munka végeztével visszatér a töltőállomásra.
Porszívó típusa Porszívó
Por tárolása
A porzsák anyaga lehet papír, textil, vászon. Porzsák nélküli porszívó esetén is keletkezik szemét, csak nem egy papír vagy textil zsákba, hanem egy műanyag tartályba kerül. Az ürítést, porolást tehát nem kerülhetjük el, igaz ez sokkal egyszerűbb, mint a gép belsejében elhelyezett porzsákok cseréje, ürítése.
Por tárolása Porzsákos
Portároló mérete
Azt mutatja, hogy mekkora pormennyiség tárolására alkalmas a készülék. A nagyobb porzsákkal vagy portartállyal rendelkező porszívókat ritkábban kell üríteni. Méretét literben (l) szokták megadni.
Portároló mérete 2,5 l
Vezeték
Nagyobb lakások takarításához, valamint kényelmi szempontból előnyösek a vezeték nélküli készülékek, mert elkerülhető a hosszabbító használata, vagy a gyakori átcsatlakoztatás.
Vezeték Vezetékes
Porszűrés
A porszívók esetében fontos a porszűrő minősége, mert ami átfér a szűrőszövet szálai között, az visszakerül a levegőbe. Egyre gyakoribb a HEPA (High Efficiency Particulate Air) szűrő alkalmazása, amelyet arra terveztek, hogy a 0,3 mikron méretű szemcséket is megfogja. A HEPA szűrő lehetővé teszi, hogy a lakásunkat megtisztítsuk a poratkák és virágok által termelt allergénektől.
Porszűrés Mikrofilteres

Gyártó: Zelmer

Termék: ZVC165EF ELF 3

 • Porzsákos porszívóTermékinformáció:Rendkívül könnyű és praktikus, könnyen mozgatható és tárolható.
 • Kompakt porszívó kis helyek takarítására kifejlesztve.
 • Elektronikus teljesítményvezérléssel, amellyel a takarítandó felülethez állítható a szívóerő.
 • A Zelmer ZVC165EF nagyméretű Safbag porzsákja, háromlépcsős szűrőrendszerrel és higiénikus zárással biztosít tisztaságot és kényelmet.
 • Tulajdonságok: Kompakt és pehelykönnyűSafbag porzsák mikroszűrési hatékonysággal - kivonja a levegőből a legtöbb baktériumot, pollent és poratka ürüléketElektronikus teljesítményszabályozásTámasztórendszer - könnyű tárolásFém szívócsőMűszaki adatok Zajszint: 84 dBTakarításhatékonysági osztály - szőnyeg: FTakarításhatékonysági osztály - keménypadló: EPorvisszabocsátási osztály: CÁtlagos éves energiafogyasztás: 25,6 kWh/évSzűrő típusa: MikroszűrőCsatlakozó kábel hossza: 5 mEnergia-hatékonysági osztály: APorzsák térfogata: 2,5 lTárolási helyzet függőleges/vízszintes: +/-Hatósugár: 8 mTurbókefe szívófejjel használható: -Elektromos szívófejjel használható: -Parketta- és keménypadló szívófejjel használható: +Állati szőr szívófejjel használható: +Kutya-macska turbókefe szívófejjel használható: +Matrackefe szívófejjel használható: +Automatikus indítás: -Lágy futófelületű kerekek: -Teljesítményszabályozó típusa: elektronikusTartalék porzsák: SafbagAlapkefe: keménypadló/szőnyeg átváltásVezeték nélküli teljesítményszabályozás: -Parketta és keménypadló szívófej: -Mini turbókefe - PET TURBO: -Elektronikus kefe: -Állati szőr szívófej szőnyeghez: -Matrackefe: -Turbókefe: -Rés szívófej: +Kicsi szívófej: +Kicsi kefe: -Porszívócső típusa: CBSMerev porszívócső típusa: több darabból álló, fémNévleges teljesítmény: 700 W360°-ban körbeforgó szívócső csatlakozás: -Nettó tömeg (tartozékok nélkül): 3,8 kgMéretek (szélesség x hossz x magasság): 280 x 420 x 230 mm
 • Zelmer ZVC165EF ELF 3 porszívó árgrafikon

  Kapcsolódó kategóriák