Whirlpool WHM 3111 fagyasztószekrény 1 kép

Whirlpool WHM 3111 Fagyasztószekrény

89 899 Ft-tól
8 ajánlat
  • Fagyasztó típusa: Fagyasztóláda,
  • Kapacitás: 311 l,
  • Kivitele: szabadonálló,
  • Energiaosztály: A+,
  • Szín: fehér,
  • Magasság: 91,6 cm,
  • Szélesség: 140,5 cm,
  • Mélység: 69,8 cm,
  • Súly: 48,8 kg
Tartózkodási helyed:

Whirlpool WHM 3111 fagyasztószekrény ajánlataink: árak, vásárlás

Whirlpool WHM 3111 fagyasztószekrény termékleírás

Fagyasztó típusa
A mélyhűtők kivitelük szerint lehetnek fagyasztószekrények vagy fagyasztóládák. A fagyasztószekrények álló pozíciójúak, oldalra nyitható ajtóval, míg a fagyasztóládák fekvő típusúak felfelé nyíló ajtóval.
Fagyasztó típusa Fagyasztóláda
Kapacitás
A hasznos belső tér űrtartalmát adja meg. Literben (l) mérik.
Kapacitás 311 l
Kivitele
Azt mutatja, hogy a fagyasztószekrény beépíthető-e vagy sem. Az olyan készülékeket, amelyek magassága megegyezik a standard pultmagassággal (85 cm), pult alá építhetőnek nevezzük. Ezeknek könnyen levehető a fedőlapja, és becsúsztatható a munkapult alá.
Kivitele szabadonálló
Energiaosztály
Minden nagyháztartási géphez tartozik egy adat, ami az energiafogyasztását mutatja. Ez az adat egy osztályozás, az „A+” energiaosztály használja a legkevesebb vizet, áramot, vagy gázt, a „G” a legtöbbet. A legújabb gépeknél már találkozhatunk A++ és A+++ jelöléssel is. Vásárláskor ez az adat könnyen segíthet döntésünkben.
Energiaosztály A+

Gyártó: Whirlpool

Termék: WHM 3111

A+ energiaosztályú, 311l hasznos térfogatú Whirlpool fagyasztóláda. Beépített SuperFreeze ládával, a gyorsan lefagyasztandó élelmiszerekhez. Belső elosztóinak köszönhetően könnyen rendszerezhetők a fagyasztott élelmiszerek. Jellemzők: Energiahatékonysági osztály: A + Nettó kapacitás: 311 l Klímaosztály: SN-T Hőmérséklet emelkedés riasztás Gyors fagyasztás ECO funkció Energiafogyasztás: 0,8 kWh/24h Éves energia-fogyasztás: 292 kWh / év Visszamelegedési idő: 45 h Fagyasztási kapacitás: 20 kg/24h Fagyasztási osztály: **** Zajszint: 40 dB (A) Hűtőközeg: R600a Manuális leolvasztás Belső világítás Rekeszek száma: 2 Kompresszorok száma: 1 Termosztátok száma: 1 Szín: Fehér Méretek: 91,6×118×69,8 cm Nettó tömeg: 42 kg

Whirlpool WHM 3111 fagyasztószekrény árgrafikon

Kapcsolódó kategóriák