Victoria Boutenko A NYERS ÉTEL CSODÁJA
- Megjelenés: 2011,
- Nyelv: magyar,
- Könyv kategória: Táplálkozás, diéta, „Számtalan betegség abból fakad, hogy eltértünk a természetes életmódtól. Étrendünk nagy részét olyan ételek teszik ki, amelyek nem találhatók meg a természetben. Az ember az egyetlen élőlény a Földön, amely tönkreteszi a táplálékát, mielőtt elfogyasztaná. A sütés és a főzés emberi találmány, amelynek elsősorban kulturális és gasztronómiai szempontból van jelentősége, de a testünk továbbra is a friss, élő és átalakítatlan növényi ételeknek örül a legjobban. A hőkezelés sok értékes anyagot – vitaminokat, enzimeket stb. – elpusztít az ételben. Ha törekszünk arra, hogy étrendünk minél nagyobb részét a nyersen fogyasztott növényi ételek tegyék ki, azzal jelentős lépést teszünk az egészségünk megtartása és a betegségek megelőzése terén. Ne feledjük azonban, hogy az egészséges táplálkozás nem a cél, hanem értékes eszköz a szabadság és a szeretet útján.” Váradi Tibor
További ajánlatok (2)
Victoria Boutenko A NYERS ÉTEL CSODÁJA életmód, egészség termékleírás
Szerző | Victoria Boutenko | |
---|---|---|
Kiadó | BIOENERGETIC KIADÓ KFT. | |
Megjelenés | 2011 | |
Nyelv | magyar | |
Oldalszám | 240 | |
Eredeti cím | A nyers étel csodája | |
Kötésmód | ragasztott puhatáblás | |
Méretek | 141x195x16 mm | |
Könyv kategória | Táplálkozás, diéta |
Gyártó: Victoria Boutenko
Termék: A NYERS ÉTEL CSODÁJA
„Számtalan betegség abból fakad, hogy eltértünk a természetes életmódtól. Étrendünk nagy részét olyan ételek teszik ki, amelyek nem találhatók meg a természetben. Az ember az egyetlen élőlény a Földön, amely tönkreteszi a táplálékát, mielőtt elfogyasztaná. A sütés és a főzés emberi találmány, amelynek elsősorban kulturális és gasztronómiai szempontból van jelentősége, de a testünk továbbra is a friss, élő és átalakítatlan növényi ételeknek örül a legjobban. A hőkezelés sok értékes anyagot – vitaminokat, enzimeket stb. – elpusztít az ételben. Ha törekszünk arra, hogy étrendünk minél nagyobb részét a nyersen fogyasztott növényi ételek tegyék ki, azzal jelentős lépést teszünk az egészségünk megtartása és a betegségek megelőzése terén. Ne feledjük azonban, hogy az egészséges táplálkozás nem a cél, hanem értékes eszköz a szabadság és a szeretet útján.” Váradi Tibor