Előző termék
Kim John Payne EGYSZERŰBB GYERMEKKOR - HOGYAN NEVELJÜNK NYUGODTABB, BOLDOGABB, MAGABIZTOSABB GYEREKEKET?
Kim John Payne EGYSZERŰBB GYERMEKKOR - HOGYAN NEVELJÜNK NYUGODTABB, BOLDOGABB, MAGABIZTOSABB GYEREKEKET?
2 237 Ft-tól
Következő termék
T. Fodor Zsuzsanna Lisztérzékenyek szakácskönyve
T. Fodor Zsuzsanna Lisztérzékenyek szakácskönyve
1 672 Ft-tól
Victoria Boutenko A NYERS ÉTEL CSODÁJA életmód, egészség
TOP 3
1 kép

Victoria Boutenko A NYERS ÉTEL CSODÁJA

1 840 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
  • Megjelenés: 2011,
  • Nyelv: magyar,
  • Könyv kategória: Táplálkozás, diéta,
  • „Számtalan betegség abból fakad, hogy eltértünk a természetes életmódtól. Étrendünk nagy részét olyan ételek teszik ki, amelyek nem találhatók meg a természetben. Az ember az egyetlen élőlény a Földön, amely tönkreteszi a táplálékát, mielőtt elfogyasztaná. A sütés és a főzés emberi találmány, amelynek elsősorban kulturális és gasztronómiai szempontból van jelentősége, de a testünk továbbra is a friss, élő és átalakítatlan növényi ételeknek örül a legjobban. A hőkezelés sok értékes anyagot – vitaminokat, enzimeket stb. – elpusztít az ételben. Ha törekszünk arra, hogy étrendünk minél nagyobb részét a nyersen fogyasztott növényi ételek tegyék ki, azzal jelentős lépést teszünk az egészségünk megtartása és a betegségek megelőzése terén. Ne feledjük azonban, hogy az egészséges táplálkozás nem a cél, hanem értékes eszköz a szabadság és a szeretet útján.” Váradi Tibor
Hirdetés
Tartózkodási helyed:

Victoria Boutenko A NYERS ÉTEL CSODÁJA életmód, egészség termékleírás

Szerző Victoria Boutenko
Kiadó BIOENERGETIC KIADÓ KFT.
Megjelenés 2011
Nyelv magyar
Oldalszám 240
Eredeti cím A nyers étel csodája
Kötésmód ragasztott puhatáblás
Méretek 141x195x16 mm
Könyv kategória Táplálkozás, diéta

Gyártó: Victoria Boutenko

Termék: A NYERS ÉTEL CSODÁJA

„Számtalan betegség abból fakad, hogy eltértünk a természetes életmódtól. Étrendünk nagy részét olyan ételek teszik ki, amelyek nem találhatók meg a természetben. Az ember az egyetlen élőlény a Földön, amely tönkreteszi a táplálékát, mielőtt elfogyasztaná. A sütés és a főzés emberi találmány, amelynek elsősorban kulturális és gasztronómiai szempontból van jelentősége, de a testünk továbbra is a friss, élő és átalakítatlan növényi ételeknek örül a legjobban. A hőkezelés sok értékes anyagot – vitaminokat, enzimeket stb. – elpusztít az ételben. Ha törekszünk arra, hogy étrendünk minél nagyobb részét a nyersen fogyasztott növényi ételek tegyék ki, azzal jelentős lépést teszünk az egészségünk megtartása és a betegségek megelőzése terén. Ne feledjük azonban, hogy az egészséges táplálkozás nem a cél, hanem értékes eszköz a szabadság és a szeretet útján.” Váradi Tibor

Victoria Boutenko A NYERS ÉTEL CSODÁJA életmód, egészség árgrafikon

Árfigyelés