1 kép
Versele Laga NutriBird A21
5 740 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
- Használati utasítás: A NutriBird A 21 tápot meleg víz hozzáadásával kell elkészíteni.
- A víz és a táp aránya a fióka korától függően változik, mindig a megfelelő arányban kell keverni meleg vízzel a tápot.
- Az etetőtáp elkészítéséhez használja az alábbi táblázatot.
- Az első alkalommal érdemes pontosan kimérni az előírt mennyiségeket.
- 1.
- A táblázat szerinti adagoknak megfelelően egy tiszta tálban keverje össze a NutriBird A 19 tápszert és a melegvizet.
- Mivel a csapvíz ártalmas baktériumokat tartalmazhat, így ajánlott vagy palackozott vizet használni, vagy felforralni a vizet használat előtt.
- 2.
- A tápszert és a vizet alaposan össze kell keverni.
- Egy percig pihentetni kell.
- Ha jól elkeverte a tápszert és a vizet, kásás állagú keveréket kell kapnia.
- 3.
- Meg kell várni, amíg a keverék 39°C-ra hűl.
- Az etetés megkezdése előtt még egyszer alaposan meg kell keverni, hogy a tápszer és a víz ne különüljenek el benne.
- Fontos: a keveréket minden etetés előtt frissen kell elkészíteni! Ezért a legjobb az, ha kis adagokban készíti el.
- Kor Mennyiség NutriBird A 19 Víz Kelés – 2.
- nap 1 rész 6 rész 2.
- nap – 3.
- nap 1 rész 5 rész 3.
- nap – 4.
- nap 1 rész 4 rész 4.
- nap – 5.
- nap 1 rész 3 rész 5.
- nap – elválasztás 1 rész 2 - 2,5 részAnalitikai összetevők: Fehérje 21 %, Zsírtartalom 8 %, Nyersrost 3 %, Nyershamu 6 %, Kalcium 0,90 %, Foszfor 0,60 %, Nátrium 0,20 %, Magnézium 0,17 %, Lizin 1,15 %, Metionin 0,53 %, Treonin 0,75 %, Triptofán 0,20 %.
- Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: Vitamin A 7.
- 200 NE/kg, Vitamin D3 1.
- 500 NE/kg, Vitamin E 85 mg/kg, Vitamin K3 3 mg/kg, Vitamin B1 7,50 mg/kg, Vitamin B2 16 mg/kg, Vitamin B3 20 mg/kg, Vitamin B6 6 mg/kg, Vitamin B12 0,03 mg/kg, Vitamin C 60 mg/kg, Vitamin PP 80 mg/kg, Folsav 1,50 mg/kg, Biotin 260 µg/kg, Kolin-klorid 605 mg/kg, E160a - β-karotin 4,35 mg/kg, E2 (jód) 2 mg/kg, E4 (réz) 10 mg/kg, E5 (mangán) 100 mg/kg, E6 (cink) 100 mg/kg, E8 (szelén) 0,20 mg/kg.
- Tenyésztéstechnikai adalékanyagok: Lactobacillus sp.
- Összetétel: Sütőipari termékek, Növényi fehérjekivonat, Növényi eredetű melléktermékek, Olajok és zsírok, Ásványok, Vitaminok, Metionin, Lizin, Élesztő, Nyomelemek, Probiotikum (lactobacillus sp.
- ), Enzimek.