Versace Medusa EDP 30 ml parfüm és kölni 1 kép

Versace Medusa EDP 30 ml

10 570 Ft-tól
1 ajánlat
  • Célközönség: Női,
  • Típusa: Eau de Parfum (EDP),
  • Kiszerelés: 30 ml,
  • Friss, virágos és selymes jegyek keveréke az illat. A frissesség alkotóelemei a fekete ribizli és az orgona.A virágosságért a lótusz virág, az orhidea és a jázmin a felelősek. A bársonyosság pedig a pézsmának és cédrusfának köszönhető.Elegáns csomagolás mely hűen reprezentálja a kellemes és érzéki illatot mely az üvegben található. Különlegessége a medúza szimbólum mely minden Versace illatot elkísér. Az átlátszó üvegen arany színben pompázik a medúza mely emléket állít a klasszikus művészet tiszta szépsége előtt.
Tartózkodási helyed:

Versace Medusa EDP 30 ml parfüm és kölni termékleírás

Célközönség Női
Típusa
EDC (Eau de Cologne, vagy kölnivíz):
3-8% (általában ~5%) töménységű (ekkora mértékben tartalmaz parfümolajat), könnyű, frissítő parfüm. Hatása körülbelül 2 órán át érezhető.

EDT (Eau de Toilette):
5-15% (általában ~10%)  az olajtartalma. Ez a legnépszerűbb fajta, ajánlott mindennapos használatra. Tartóssága 2 és 4 óra hossza.

EDP (Eau de Parfum):
magas, 10-20% (általában ~15%) parfümolaj tartalmú, illata 3-7 óráig is érezhető.

A töménység mellett még nagyban befolyásolja a tartósságot az, hogy hová fújjuk a parfümöt. A bőrön tovább tart, a ruhán a ruha anyagától függően változhat a hatás.
Típusa Eau de Parfum (EDP)
Kiszerelés 30 ml

Gyártó: Versace

Termék: Medusa EDP 30 ml

Friss, virágos és selymes jegyek keveréke az illat. A frissesség alkotóelemei a fekete ribizli és az orgona.A virágosságért a lótusz virág, az orhidea és a jázmin a felelősek. A bársonyosság pedig a pézsmának és cédrusfának köszönhető.Elegáns csomagolás mely hűen reprezentálja a kellemes és érzéki illatot mely az üvegben található. Különlegessége a medúza szimbólum mely minden Versace illatot elkísér. Az átlátszó üvegen arany színben pompázik a medúza mely emléket állít a klasszikus művészet tiszta szépsége előtt.

Versace Medusa EDP 30 ml parfüm és kölni árgrafikon

Kapcsolódó kategóriák