Előző termék
Verbatim DVD+R lemez, AZO, 4,7GB, 16x, vékony tok, VERBATIM
Verbatim DVD+R lemez, AZO, 4,7GB, 16x, vékony tok, VERBATIM
247 Ft-tól
Következő termék
Verbatim CD-RW lemez, újraírható, SERL, 700MB, 8-10x, hengeren
Verbatim CD-RW lemez, újraírható, SERL, 700MB, 8-10x, hengeren
3 215 Ft-tól
Verbatim DVD R lemez, archiváló, nyomtatható, M-DISC, 4,7 GB, 4x, normál tok, VERBATIM írható és újraírható média 1 kép

Verbatim DVD R lemez, archiváló, nyomtatható, M-DISC, 4,7 GB, 4x, normál tok, VERBATIM

1 122 Ft-tól
Árak - 4 ajánlat
  • A Verbatim M-Disc a digitális tárolás egy új szabványa, amelyet a fájljai megőrzésére és védelmére terveztek az adatainak egy szabadalmaztatott ?sziklaszilárd? rétegbe történő bevésésével, amely ellenáll a fénynek, hőmérsékletnek és nedvességnek.
  • Az iparági szabvány ISO/IEC 10995 tesztek elvégzésével a Millenniata megállapítása szerint az M-Disc DVD-k várható használati élettartama 1332 év, és a lemezek mindössze 5%-a mutatja adatvesztés jeleit 667 év elteltével.
  • Ennek megfelelően az előre jelzett élettartam várhatóan több száz év.
  • Ez azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy értékes fényképeket, zenei könyvtárakat, gyógyászati dokumentumokat vagy mást ment el, biztos lehet benne, hogy ezek olyan lemezre kerülnek, amelynek tervezett élettartama nagyobb, mint egy emberöltő.
  • Kapacitás: 4,7 GBSebesség: 4xLemezfelület: Tintasugaras, nyomtathatóNyomtatási felület: 40?118 mmAz M-Disc DVD-t M-Disc-kompatibilis DVD-íróval kell írni (a kompatibilitást lásd alább), és olvasható a legtöbb jelenleg kapható DVD-meghajtóval.
Tartózkodási helyed:

Verbatim DVD R lemez, archiváló, nyomtatható, M-DISC, 4,7 GB, 4x, normál tok, VERBATIM írható és újraírható média árgrafikon

Árfigyelés