Előző termék
Verbatim BD-R BluRay lemez, nyomtatható, 25GB, 6x, normál tok, VERBATIM
Verbatim BD-R BluRay lemez, nyomtatható, 25GB, 6x, normál tok, VERBATIM
1 004 Ft-tól
Következő termék
Verbatim CD-RW lemez, újraírható, SERL, 700MB, 8-12x, normál tok,
Verbatim CD-RW lemez, újraírható, SERL, 700MB, 8-12x, normál tok,
383 Ft-tól
Verbatim BD-R BluRay lemez, archiváló, nyomtatható, M-DISC, 25GB, 4x, normál tok, VERBATIM írható és újraírható média
TOP 11
1 kép

Verbatim BD-R BluRay lemez, archiváló, nyomtatható, M-DISC, 25GB, 4x, normál tok, VERBATIM

2 041 Ft-tól
Árak - 6 ajánlat
  • A Verbatim M-Disc a digitális tárolás egy új szabványa, amelyet a fájljai megőrzésére és védelmére terveztek az adatainak egy szabadalmaztatott ?sziklaszilárd? rétegbe történő bevésésével, amely ellenáll a fénynek, hőmérsékletnek és nedvességnek.
  • Az iparági szabvány ISO/IEC 10995 tesztek elvégzésével a Millenniata megállapítása szerint az M-Disc DVD-k várható használati élettartama 1332 év, és a lemezek mindössze 5%-a mutatja adatvesztés jeleit 667 év elteltével.
  • Ennek megfelelően az előre jelzett élettartam várhatóan több száz év.
  • Ez azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy értékes fényképeket, zenei könyvtárakat, gyógyászati dokumentumokat vagy mást ment el, biztos lehet benne, hogy ezek olyan lemezre kerülnek, amelynek tervezett élettartama nagyobb, mint egy emberöltő.
  • ? Kapacitás: 25GB? Sebesség: 4x? Lemezfelület: Tintasugaras, nyomtatható? Nyomtatási felület: 40?118 mmKiváló kompatibilitásának köszönhetően az M-Disc BD-R minden jelenlegi Bluray-meghajtó által írható és olvasható.
Tartózkodási helyed:

Verbatim BD-R BluRay lemez, archiváló, nyomtatható, M-DISC, 25GB, 4x, normál tok, VERBATIM írható és újraírható média ajánlataink: árak, vásárlás

Verbatim BD-R BluRay lemez, archiváló, nyomtatható, M-DISC, 25GB, 4x, normál tok, VERBATIM írható és újraírható média árgrafikon

Árfigyelés