Samsung SL-C480 nyomtató 2 kép

Samsung SL-C480 Nyomtató

56 609 Ft-tól
20 ajánlat
 • Nyomtató technológia: Lézer,
 • Színes nyomtatás: Színes,
 • Kategória: Nyomtató
Tartózkodási helyed:

További ajánlataink

Samsung SL-C480 nyomtató termékleírás

Nyomtató technológia
Három nagyobb típust különböztetünk meg a nyomtatók között:
Mátrix: A nyomtatófejben apró tűk találhatók, amelyek rácsapódnak a festékszalagra, és így a festék rányomódik a papírra. Ezekből az apró pontokból sorról-sorra alakul ki a kép. Előnye, hogy egyszerre több példányt is tudunk nyomtatni.
Tintasugaras: Apró pontokból rajzolódik ki a kép. A nyomtató a tintapatronban található porlasztó segítségével tintacseppekre alakítja a tintát, amelyet a papírlapra juttat. Jó minőségű nyomtatást biztosít.
Lézer: A nyomtató a nyomtatást nem soronként végzi, hanem a memóriájában a teljes lap képét előállítja, és utána készít róla lenyomatot. A száraz festékpor hő hatására rögzül a papíron. Gyorsan és sokat lehet nyomtatni ezzel a technológiával.
Zink: Zero-Ink, vagyis festék nélküli technológia, amely különleges papírt igényel.
Nyomtató technológia Lézer
Színes nyomtatás
A színes nyomtató fenntartási költsége magasabb a festékpatronok miatt, mint a fekete-fehér nyomtatóé, viszont bármikor hasznos lehet a színes nyomtatás pl. hivatalos iratok, repülőjegy, térkép, fénykép, stb. miatt.
Színes nyomtatás Színes
Kategória
Sokféle nyomtató kategória létezik, amelyek közül a legfontosabbak:
Multifunkcionális nyomtató: A nyomtatáson kívül más funkciót (pl.: másolás, szkennelés) is tartalmaz. Fotónyomtató: Nagy felbontású, jó minőégű és tartós képek nyomtatására alkalmas.
Nagyformátumú nyomtató Vállalati felhasználók számára ajánlott, speciális nyomtatási igények (pl.: műszaki rajz, poszter, stb.) megvalósítására.
Címkenyomtató: Irodai, logisztikai, kereskedelmi használatra ajánlott. A címkenyomtatók folyamatos szalagra, vagy etikett tekercsekre nyomtatnak.
Kategória Nyomtató

Gyártó: Samsung

Termék: SL-C480

 • Számos mobileszközt támogatvaVégre egy nyomtató, mely találkozik a fogyasztói igényekkel és számos univerzális mobileszközt támogat! A Samsung  Xpress C480 kompatibilis az iOS?, az Android?, a Microsoft? Windows? telefonok és az Amazon Kindle Mobil Print applikációjával.
 • Magas hozamú festékpatronNyomtasson többet, kevesebbért! A Samsung  Xpress C480 egy olyan tintapatronnal büszkélkedhet, amely akár 1500 oldalt is képes nyomtatni anélkül, hogy cserélnie kellene az alkatrészt, ezáltal is hozzájárul a teljesítmény növekedéshez és a költséghatékony működéshez.
 • Környezetbarát nyomtatási megoldásokA vállalkozások könnyedén csökkenthetik a nyomtatópatron cseréjéből és a papírfogyasztásból eredő kiadásaikat a One Touch Eco Button (mellyel könnyedén átválthat Eco Módba) és az Easy Eco Driver használatával.
 • Ez a funkció a legoptimálisabb nyomtatási beállításokat és működést biztosítja a készülék használatakor.
 • Jobb teljesítmény az Xpress C480-alA Samsung Xpress C480 nyomtató fejlett 800 Mhz processzorának köszönhetően gyorsabban és hatékonyabban nyomtathat ? akár 18 oldal/perc sebességgel.
 •   Nyomtatási sebesség (színes): 4 oldal/perc, (fekete): 18 lap/perc    Memória: 128 MB    LCD kijelz?: van    Szegélymentes nyomtatás: van    Kategória: multifunkciós lézer nyomtató    Garancia: 1 év    Tartozékok: Használati utasítás (CD), nyomtatókazetta, szoftver (CD), tápkábel    Kártyaolvasó nyílás: nincs    Típus: Színes    Extra funkciók: fénymásoló, szkenner (lapolvasó)    Nyomtatási technológia: lézeres    Kezelt papírméretek: A4 (210 × 297mm), A5 (148 × 210mm), A6 (105 × 148mm), B5 (176 × 250mm), Executive (190 x 254mm), Legal (216 x 356mm), Letter (216 x 279mm)    Csatlakozó: USB    Támogatott operációs rendszerek: Linux, Mac OS 10.
 • 6.
 • 8, Mac OS 10.
 • 9, Windows 2003 Server, Windows 2008 Server, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP    Maximális felbontás (színes): 2400 x 600 dpi    Maximális felbontás (fekete): 2400 x 600 dpi    Nyomtatási sebesség (fekete): 18 oldal/perc    Kétoldalas nyomtatás (duplex): manuális
 • Samsung SL-C480 nyomtató árgrafikon

  Kapcsolódó kategóriák