Makita BCL180Z porszívó 1 kép

Makita BCL180Z

15 619 Ft-tól
1 ajánlat
  • Porszívó típusa: Álló,
  • Por tárolása: Porzsák nélküli,
  • Portároló mérete: 0,7 l,
  • Vezeték: Vezeték nélküli,
  • Porszűrés: Mikrofilteres
Tartózkodási helyed:

Makita BCL180Z porszívó ajánlataink: árak, vásárlás

Makita BCL180Z porszívó termékleírás

Porszívó típusa
A porszívóknál a hagyomás porszívón kívül megkülönböztetünk néhány jellemző típust:
A takarítógép nagy méretű porzsákkal, vagy portartállyal rendelkező, nagy teljesítményű készülék, amely száraz és nedves tisztításra is képes.
A morzsaporszívó kis méretű kézi porszívó, amely arra alkalmas, hogy kis felületen található szennyeződést gyorsan feltakarítsunk, így nem kell minden alkalommal elővenni a nagyobb porszívót.
A robotporszívó önnállóan működik, meghatározott útvonal alapján bejárja az adott területet és a munka végeztével visszatér a töltőállomásra.
Porszívó típusa Álló
Por tárolása
A porzsák anyaga lehet papír, textil, vászon. Porzsák nélküli porszívó esetén is keletkezik szemét, csak nem egy papír vagy textil zsákba, hanem egy műanyag tartályba kerül. Az ürítést, porolást tehát nem kerülhetjük el, igaz ez sokkal egyszerűbb, mint a gép belsejében elhelyezett porzsákok cseréje, ürítése.
Por tárolása Porzsák nélküli
Portároló mérete
Azt mutatja, hogy mekkora pormennyiség tárolására alkalmas a készülék. A nagyobb porzsákkal vagy portartállyal rendelkező porszívókat ritkábban kell üríteni. Méretét literben (l) szokták megadni.
Portároló mérete 0,7 l
Vezeték
Nagyobb lakások takarításához, valamint kényelmi szempontból előnyösek a vezeték nélküli készülékek, mert elkerülhető a hosszabbító használata, vagy a gyakori átcsatlakoztatás.
Vezeték Vezeték nélküli
Porszűrés
A porszívók esetében fontos a porszűrő minősége, mert ami átfér a szűrőszövet szálai között, az visszakerül a levegőbe. Egyre gyakoribb a HEPA (High Efficiency Particulate Air) szűrő alkalmazása, amelyet arra terveztek, hogy a 0,3 mikron méretű szemcséket is megfogja. A HEPA szűrő lehetővé teszi, hogy a lakásunkat megtisztítsuk a poratkák és virágok által termelt allergénektől.
Porszűrés Mikrofilteres

Gyártó: Makita

Termék: BCL180Z

Jellemzők: Előszűrő Könnyen üríthető porzsák Papírporzsákkal is használható Használható a 4,0Ah-s 18V-os akkuval is Autókhoz, lakókocsikhoz, repülőkhöz Bútorok letisztításához Lépcsők takarításához Általános takarításra Tartozék: Akku és töltő nélkül! Műszaki adatok: Akkufeszültség 18V (1,3 / 3,0 Ah) Max. levegőszállítás 1,3 m3/perc Max. szívóerő 36 mbar Porzsák térfogat 0,65 l Üzemidő 20 perc Méretek (h x sz x m) 996 x 114 x 152 mm Súly: 1,2 kg

Makita BCL180Z porszívó árgrafikon

Kapcsolódó kategóriák