Makita 446LX porszívó 1 kép

Makita 446LX

  • Porszívó típusa: Ipari,
  • Por tárolása: Porzsák nélküli,
  • Portároló mérete: 27 l,
  • Vezeték: Vezetékes,
  • Porszűrés: Mikrofilteres,
  • Motor ereje: 1 500 W,
  • Vezeték hossza: 8 m,
  • Súly: 10 kg
Tartózkodási helyed:
 
Ez a termék jelenleg egy boltban sem kapható

Makita 446LX porszívó termékleírás

Porszívó típusa
A porszívóknál a hagyomás porszívón kívül megkülönböztetünk néhány jellemző típust:
A takarítógép nagy méretű porzsákkal, vagy portartállyal rendelkező, nagy teljesítményű készülék, amely száraz és nedves tisztításra is képes.
A morzsaporszívó kis méretű kézi porszívó, amely arra alkalmas, hogy kis felületen található szennyeződést gyorsan feltakarítsunk, így nem kell minden alkalommal elővenni a nagyobb porszívót.
A robotporszívó önnállóan működik, meghatározott útvonal alapján bejárja az adott területet és a munka végeztével visszatér a töltőállomásra.
Porszívó típusa Ipari
Por tárolása
A porzsák anyaga lehet papír, textil, vászon. Porzsák nélküli porszívó esetén is keletkezik szemét, csak nem egy papír vagy textil zsákba, hanem egy műanyag tartályba kerül. Az ürítést, porolást tehát nem kerülhetjük el, igaz ez sokkal egyszerűbb, mint a gép belsejében elhelyezett porzsákok cseréje, ürítése.
Por tárolása Porzsák nélküli
Portároló mérete
Azt mutatja, hogy mekkora pormennyiség tárolására alkalmas a készülék. A nagyobb porzsákkal vagy portartállyal rendelkező porszívókat ritkábban kell üríteni. Méretét literben (l) szokták megadni.
Portároló mérete 27 l
Vezeték
Nagyobb lakások takarításához, valamint kényelmi szempontból előnyösek a vezeték nélküli készülékek, mert elkerülhető a hosszabbító használata, vagy a gyakori átcsatlakoztatás.
Vezeték Vezetékes
Porszűrés
A porszívók esetében fontos a porszűrő minősége, mert ami átfér a szűrőszövet szálai között, az visszakerül a levegőbe. Egyre gyakoribb a HEPA (High Efficiency Particulate Air) szűrő alkalmazása, amelyet arra terveztek, hogy a 0,3 mikron méretű szemcséket is megfogja. A HEPA szűrő lehetővé teszi, hogy a lakásunkat megtisztítsuk a poratkák és virágok által termelt allergénektől.
Porszűrés Mikrofilteres

Gyártó: Makita

Termék: 446LX

Leírás Beépített szűrőtisztító rendszer ( Push & Clean) Biztonsági úszókapcsoló Bekapcsoló automatika ( max. 2.000 W ) Kimosható szűrő Lágyindítás Fokozatmentes szívóteljesítmény- szabályozás Száraz-nedves üzem Tartozékok: Hajlékony cső, porzsák. Teljesítmény 1.500W   Súly 12 kg   Légáteresztés 216m3/h   Szívóerő 230 mbar   Tartályméret 27 l

Kapcsolódó kategóriák