Electrolux ZB5103 porszívó 1 kép
-8%

Electrolux ZB5103

13 489 Ft-tól
7 ajánlat
  • Porszívó típusa: Morzsaporszívó,
  • Por tárolása: Porzsák nélküli,
  • Portároló mérete: 0,5 l,
  • Vezeték: Vezeték nélküli,
  • Porszűrés: Mikrofilteres,
  • Zajszint: 77 dB,
  • Magasság: 17,1 cm,
  • Szélesség: 13,6 cm,
  • Mélység: 41,9 cm,
  • Súly: 1,31 kg
Tartózkodási helyed:

Electrolux ZB5103 porszívó ajánlataink

További ajánlataink

Electrolux ZB5103 porszívó termékleírás

Porszívó típusa
A porszívóknál a hagyomás porszívón kívül megkülönböztetünk néhány jellemző típust:
A takarítógép nagy méretű porzsákkal, vagy portartállyal rendelkező, nagy teljesítményű készülék, amely száraz és nedves tisztításra is képes.
A morzsaporszívó kis méretű kézi porszívó, amely arra alkalmas, hogy kis felületen található szennyeződést gyorsan feltakarítsunk, így nem kell minden alkalommal elővenni a nagyobb porszívót.
A robotporszívó önnállóan működik, meghatározott útvonal alapján bejárja az adott területet és a munka végeztével visszatér a töltőállomásra.
Porszívó típusa Morzsaporszívó
Por tárolása
A porzsák anyaga lehet papír, textil, vászon. Porzsák nélküli porszívó esetén is keletkezik szemét, csak nem egy papír vagy textil zsákba, hanem egy műanyag tartályba kerül. Az ürítést, porolást tehát nem kerülhetjük el, igaz ez sokkal egyszerűbb, mint a gép belsejében elhelyezett porzsákok cseréje, ürítése.
Por tárolása Porzsák nélküli
Portároló mérete
Azt mutatja, hogy mekkora pormennyiség tárolására alkalmas a készülék. A nagyobb porzsákkal vagy portartállyal rendelkező porszívókat ritkábban kell üríteni. Méretét literben (l) szokták megadni.
Portároló mérete 0,5 l
Vezeték
Nagyobb lakások takarításához, valamint kényelmi szempontból előnyösek a vezeték nélküli készülékek, mert elkerülhető a hosszabbító használata, vagy a gyakori átcsatlakoztatás.
Vezeték Vezeték nélküli
Porszűrés
A porszívók esetében fontos a porszűrő minősége, mert ami átfér a szűrőszövet szálai között, az visszakerül a levegőbe. Egyre gyakoribb a HEPA (High Efficiency Particulate Air) szűrő alkalmazása, amelyet arra terveztek, hogy a 0,3 mikron méretű szemcséket is megfogja. A HEPA szűrő lehetővé teszi, hogy a lakásunkat megtisztítsuk a poratkák és virágok által termelt allergénektől.
Porszűrés Mikrofilteres

Gyártó: Electrolux

Termék: ZB5103

Típus morzsaporszívó   Termékcsalád Rapido   Max. teljesítmény 3.6 V   Porzsáktartály méret 0.5 liter   Extra tulajdonságok -száraz tisztítás -porszűrés a portartályban -teljesítményszabályzás -akkumulátor 3.6 V - NiMH -töltöttségkijelzés -LED-kijelző -puha görgők   Egyéb jellemzők -gyorsan tisztítható szűrő -ergonómikus fogantyú   Egyéb tartozékok -beépített tartozékok:kis kefe, résszívó -falra szerelhető töltőállvány   Zajszint 77 dB(A)

Electrolux ZB5103 porszívó árgrafikon

Kapcsolódó kategóriák