Előző termék
Electrolux EER77SSM
Electrolux EER77SSM
69 900 Ft-tól
Következő termék
Hoover ATV252LT
Hoover ATV252LT
50 890 Ft-tól
Electrolux ZB5020 porszívó 3 kép
-19%

Electrolux ZB5020

46 999 Ft-tól
8 ajánlat
 • Porszívó típusa: Álló,
 • Por tárolása: Porzsák nélküli,
 • Portároló mérete: 0,8 l,
 • Vezeték: Vezeték nélküli,
 • Porszűrés: Mikrofilteres,
 • Résszívó fej: igen,
 • Zajszint: 81 dB,
 • Magasság: 10,9 cm,
 • Szélesség: 2,65 cm,
 • Mélység: 1,6 cm,
 • Súly: 3,68 kg
Tartózkodási helyed:

Electrolux ZB5020 porszívó ajánlataink

További ajánlataink

Electrolux ZB5020 porszívó termékleírás

Porszívó típusa
A porszívóknál a hagyomás porszívón kívül megkülönböztetünk néhány jellemző típust:
A takarítógép nagy méretű porzsákkal, vagy portartállyal rendelkező, nagy teljesítményű készülék, amely száraz és nedves tisztításra is képes.
A morzsaporszívó kis méretű kézi porszívó, amely arra alkalmas, hogy kis felületen található szennyeződést gyorsan feltakarítsunk, így nem kell minden alkalommal elővenni a nagyobb porszívót.
A robotporszívó önnállóan működik, meghatározott útvonal alapján bejárja az adott területet és a munka végeztével visszatér a töltőállomásra.
Porszívó típusa Álló
Por tárolása
A porzsák anyaga lehet papír, textil, vászon. Porzsák nélküli porszívó esetén is keletkezik szemét, csak nem egy papír vagy textil zsákba, hanem egy műanyag tartályba kerül. Az ürítést, porolást tehát nem kerülhetjük el, igaz ez sokkal egyszerűbb, mint a gép belsejében elhelyezett porzsákok cseréje, ürítése.
Por tárolása Porzsák nélküli
Portároló mérete
Azt mutatja, hogy mekkora pormennyiség tárolására alkalmas a készülék. A nagyobb porzsákkal vagy portartállyal rendelkező porszívókat ritkábban kell üríteni. Méretét literben (l) szokták megadni.
Portároló mérete 0,8 l
Vezeték
Nagyobb lakások takarításához, valamint kényelmi szempontból előnyösek a vezeték nélküli készülékek, mert elkerülhető a hosszabbító használata, vagy a gyakori átcsatlakoztatás.
Vezeték Vezeték nélküli
Porszűrés
A porszívók esetében fontos a porszűrő minősége, mert ami átfér a szűrőszövet szálai között, az visszakerül a levegőbe. Egyre gyakoribb a HEPA (High Efficiency Particulate Air) szűrő alkalmazása, amelyet arra terveztek, hogy a 0,3 mikron méretű szemcséket is megfogja. A HEPA szűrő lehetővé teszi, hogy a lakásunkat megtisztítsuk a poratkák és virágok által termelt allergénektől.
Porszűrés Mikrofilteres

Gyártó: Electrolux

Termék: ZB5020

FŐBB JELLEMZŐK Márka Electrolux Energiaosztály   Porfelszedési képesség szőnyegen   Porfelszedési képesség padlón   Porkibocsátás   Tartályos kivitel igen Zajszint maximum 81 dB(A)   EXTRA TULAJDONSÁGOK - EasySteer 180 fokban elfordítható szívófej, kivehető kefe - függőleges parkolóállás, megáll a saját lábán - tartozék integrált résszívó - PerformancePro turbófej BrushRollClean öntisztító technológiával - cserélhető Li-ion akkumulátor, akár 50 perc működési idő - 3,5 óra töltési idő - töltésjelző lámpa - asztali töltőegység - DustSpotter LED-világítás a szívófejen - ciklon portartály dupla szűrővel • Szín: fehér

Electrolux ZB5020 porszívó árgrafikon

Árfigyelés

Kapcsolódó kategóriák