Bosch BGL3B210 porszívó 1 kép

Bosch BGL3B210

35 590 Ft-tól
1 ajánlat
  • Porszívó típusa: Porszívó,
  • Por tárolása: Porzsákos,
  • Portároló mérete: 4 l,
  • Vezeték: Vezetékes,
  • Porszűrés: HEPA filteres
Tartózkodási helyed:

Bosch BGL3B210 porszívó ajánlataink

Bosch BGL3B210 porszívó termékleírás

Porszívó típusa
A porszívóknál a hagyomás porszívón kívül megkülönböztetünk néhány jellemző típust:
A takarítógép nagy méretű porzsákkal, vagy portartállyal rendelkező, nagy teljesítményű készülék, amely száraz és nedves tisztításra is képes.
A morzsaporszívó kis méretű kézi porszívó, amely arra alkalmas, hogy kis felületen található szennyeződést gyorsan feltakarítsunk, így nem kell minden alkalommal elővenni a nagyobb porszívót.
A robotporszívó önnállóan működik, meghatározott útvonal alapján bejárja az adott területet és a munka végeztével visszatér a töltőállomásra.
Porszívó típusa Porszívó
Por tárolása
A porzsák anyaga lehet papír, textil, vászon. Porzsák nélküli porszívó esetén is keletkezik szemét, csak nem egy papír vagy textil zsákba, hanem egy műanyag tartályba kerül. Az ürítést, porolást tehát nem kerülhetjük el, igaz ez sokkal egyszerűbb, mint a gép belsejében elhelyezett porzsákok cseréje, ürítése.
Por tárolása Porzsákos
Portároló mérete
Azt mutatja, hogy mekkora pormennyiség tárolására alkalmas a készülék. A nagyobb porzsákkal vagy portartállyal rendelkező porszívókat ritkábban kell üríteni. Méretét literben (l) szokták megadni.
Portároló mérete 4 l
Vezeték
Nagyobb lakások takarításához, valamint kényelmi szempontból előnyösek a vezeték nélküli készülékek, mert elkerülhető a hosszabbító használata, vagy a gyakori átcsatlakoztatás.
Vezeték Vezetékes
Porszűrés
A porszívók esetében fontos a porszűrő minősége, mert ami átfér a szűrőszövet szálai között, az visszakerül a levegőbe. Egyre gyakoribb a HEPA (High Efficiency Particulate Air) szűrő alkalmazása, amelyet arra terveztek, hogy a 0,3 mikron méretű szemcséket is megfogja. A HEPA szűrő lehetővé teszi, hogy a lakásunkat megtisztítsuk a poratkák és virágok által termelt allergénektől.
Porszűrés HEPA filteres

Gyártó: Bosch

Termék: BGL3B210

  • Porzsákos porszívó, 4 l, Teleszkópos fémcső, 650 W, PureAir szűrő, Cayenne pirosTermékinformáció:Típus: porszívóEnergiahatékonysági osztály: BPor-visszabocsátási osztály: BTakarításhatékonysági osztály - szőnyeg: DTakarításhatékonysági osztály - kemény-padló: DÚj, innovatív HiSpin Motor aerodinamikus kialakítással és tökéletesen kalibrált légáramlással a magas takarításhatékonysági osztály eléréséhez, alacsony energiafelhasználás mellettPowerProtect System: a hosszantartó szívóhatásért, még tele porzsák esetén isA PowerProtect porzsák nagy teljesítményt biztosít még akkor is, amikor a porzsák már tele van, így kevesebbszer kell azt cserélni ezzel csökkentve az üzemeltetési költségeketAz akár 60% nagyobb szívóhatás és a legjobb hatásfok elérése érdekében javasoljuk a PowerProtect porzsák használatát: Type G ALL (BBZ41FGALL)Átkapcsolható görgős szívófejRés- és kárpitszívóTeleszkópos szívócsőErgonomikus kézi-fogantyúPorzsák kapacitás: 4 lAutomatikus kábelfeltekerésHatósugár: 10 mElektronikus szívóerő-szabályozás forgatógombbal4 terelőgörgőPorzsák-telítettség kijelzésParkoló- és tároló állásÉves energiafogyasztás: 34 kWhZajszint: 79 dB(A)Tömeg: 4.
  • 3 kg (szívótartozék nélkül)
  • Bosch BGL3B210 porszívó árgrafikon

    Kapcsolódó kategóriák