Hirdetés

18 db Kenyérsütők

Programok száma : 18 db
Összes törlése
2 termék, 1. oldal
Rendezés /

Kenyérsütő

Egy kenyérsütő gép segítségével akár minden reggel friss pékárut tehetünk az asztalra, nem csak kenyeret, de péksüteményeket, sőt akár lekvárokat is készíthetünk vele, de a pizza tésztát is megdagaszthatjuk benne. A nagyobb gyártók, mint a Gorenje vagy a Tefal kenyérsütő gépek mellett a kisebb gyártók termékei is megtalálhatók kínálatunkban.

Mik a legjobb kenyérsütőgép tulajdonságai?

Különböző programok: Attól függően, hogy mit készítünk a kenyérsütőben, kiválaszthatjuk a programot, akár a dagasztás, sütés, befőzés legyen is az. Nincs más dolgunk, mint a megfelelő hozzávalókat beletenni, és utána a gép végzi el a munkát.

Időzítés: Be lehet állítani, hogy mikorra készüljön el a friss kenyér.

Melegen tartó funkció: A sütés után akár egy óráig is képes melegen tartani a pékárut.

Időt nyerünk: A kenyérsütés akár egy több órás elfoglaltság is lehet: dagasztás, hajtogatás, majd sütés. Ezzel szemben egy kenyérsütőbe csak betesszük a hozzávalókat, majd kivesszük a friss, ropogós kenyeret. Néhány percet kell vele foglalkozni mindössze, a többit a gép elvégzi helyettünk.

Befőzések, tejtermékek készítése: Nyáron akár a kedvenc lekvárjainkat is elkészíthetjük anélkül, hogy ott állnánk egy fakanállal a kezünkben. Sőt vannak olyan kenyérsütők, amelyekkel joghurtok, sajtok is készíthetők. Az is igaz, hogy ez utóbbi funkcióval rendelkező gépek rendszerint nem az olcsó kenyérsütő készülékek közé tartoznak.

Tujduk, mit eszünk: Ha saját magunknak sütjük a kenyeret, akkor mindig tudni fogjuk, hogy miből készül, ráadásul a saját ízlésünknek megfelelően fűszerezhetjük, ízesíthetjük.

Kenyérsütőgép árak

A kenyérsütő ár a többi háztartási géphez hasonlóan széles skálán mozog. Olcsó kenyérsütőgép már akár 20 000 forint alatt is kapható, a legdrágább kenyérsütő ár pedig 100 000 forint felett is lehet.

Oldalunkon rendszeresen vár több kenyérsütő gép akció, így vásárlás előtt érdemes alaposan körülnézned!