Előző termék
Dragomán György - Főzőskönyv
Dragomán György - Főzőskönyv
5 389 Ft-tól
Következő termék
Alexandra Kiadó (A) Nemere Ilona: Szakácskönyv kétbalkezeseknek
Alexandra Kiadó (A) Nemere Ilona: Szakácskönyv kétbalkezeseknek
1 539 Ft-tól
Szilágyi Réka - Az egri bikavér gasztronómia 1 kép

Szilágyi Réka - Az egri bikavér

2 694 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
A bikavér az Egri borvidék legrégebbi és legismertebb márkája, legalább százötven éves múlttal büszkélkedhet, története mégis feldolgozatlan. Mikor készülhetett az első bikavér, és milyen fajták házasításából állt? És vajon volt-e házasítási receptúra? Milyen szerepet játszott a kadarka a bor történetében? Mit neveztek vinum rubrumnak, és mi volt a subrubrum? Egyáltalán: mit értettek több mint száz évvel ezelőtt bikavér néven? A szerzők hosszú é
HIRDETÉS
Tartózkodási helyed:
HIRDETÉS

Szilágyi Réka - Az egri bikavér gasztronómia árgrafikon

Árfigyelés