Következő termék
Janits-Szabó Virág - A zsálya illata
Janits-Szabó Virág - A zsálya illata
6 741 Ft-tól
Sziget Könyvkiadó Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen! gasztronómia 1 kép

Sziget Könyvkiadó Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen!

2 520 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
A fermentáció napjaink egyik újrafelfedezése, amelynek segítségével a savanyú káposzta, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, és házilag megoldható a sörfőzés és a kenyérsütés is. Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal sokféle étel előállítása és tartósítása lehetővé vált. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, de elsősorban páratlanul finomak! A könyv több mint 250 receptet
HIRDETÉS
Tartózkodási helyed:
HIRDETÉS

Sziget Könyvkiadó Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen! gasztronómia árgrafikon

Árfigyelés