Következő termék
Janits-Szabó Virág - A zsálya illata
Janits-Szabó Virág - A zsálya illata
6 741 Ft-tól
Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány Kárpátkemence - 1100 év ízei gasztronómia 1 kép

Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány Kárpátkemence - 1100 év ízei

8 993 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
Ruprecht László A Stílusos Vidéki Éttermiség Egyesület elnöke, a kötet ötletgazdája 1973-ban született Móron, az Alba Regia szállóban kezdte karrierjét. Innen Budapest egyik legjobb szállodájába, az Atrium Hyattbe került, ezt követte a Kempinski, majd az ország első ötcsillagos kastélyhotele, a Sasvár, ahol 25 évesen konyhafőnök lett. Tanult Franciaországban és Németországban, a párizsi Ritz mesterkurzusán világszínvonalú képzésben részesülhetett, majd
HIRDETÉS
Tartózkodási helyed:
HIRDETÉS

Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány Kárpátkemence - 1100 év ízei gasztronómia árgrafikon

Árfigyelés