Következő termék
Gabo Könyvkiadó Szeretlek - Szívből jövő receptek
Gabo Könyvkiadó Szeretlek - Szívből jövő receptek
10 791 Ft-tól
Samin Nosrat - Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme gasztronómia 1 kép

Samin Nosrat - Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme

11 849 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
Samin Nosrat másodéves egyetemistaként került kapcsolatba a főzéssel, amikor Kalifornia egyik emblematikus éttermében, a Chez Panisse-ban kezdett dolgozni, ahol a ranglétra összes fokát végigjárva séf lett. Azóta a főzés a szenvedélye, akármerre járt a világban, Japántól Mexikóig, Olaszországtól Amerikáig az ízek titkát kutatta, és azt tapasztalta, hogy az ételt négy elem tesz tökéletessé vagy tesz tönkre: a só, a zsír, a sav vagy a hő.A só, ami felerősí
HIRDETÉS
Tartózkodási helyed:
HIRDETÉS

Samin Nosrat - Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme gasztronómia árgrafikon

Árfigyelés