Következő termék
Lénárt Gitta ÉLŐ ITALOK KÖNYVE - LÚGOSÍTÓ SMOOTHIE RECEPTEKKEL
Lénárt Gitta ÉLŐ ITALOK KÖNYVE - LÚGOSÍTÓ SMOOTHIE RECEPTEKKEL
2 913 Ft-tól
Park Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme gasztronómia 1 kép

Park Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme

13 499 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
Samin Nosrat másodéves egyetemistaként került kapcsolatba a főzéssel, amikor Kalifornia egyik emblematikus éttermében, a Chez Panisse-ban kezdett dolgozni, ahol a ranglétra összes fokát végigjárva séf lett. Azóta a főzés a szenvedélye, akármerre járt a világban, Japántól Mexikóig, Olaszországtól Amerikáig az ízek titkát kutatta, és azt tapasztalta, hogy az ételt négy elem tesz tökéletessé vagy tesz tönkre: a só, a zsír, a sav vagy a hő. A só, ami felerős
Hirdetés
Tartózkodási helyed:
Hirdetés

Park Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme gasztronómia árgrafikon

Árfigyelés