Old Jamaica alkoholmentes gyömbérsör 330ml sör 1 kép
-10%

Old Jamaica alkoholmentes gyömbérsör 330ml

334 Ft-tól
2 ajánlat
    Szénsavas, alkoholmentes, gyömbér ízesítésű üdítő ital. Jamaikai gyömbérgyökér kivonatát tartalmazza, frissítő és különleges. ,
  • Kiszerelés típusa: Dobozos,
  • Alkoholmentes: igen,
  • Sörfajta: Gyömbér,
  • Kiszerelés: 0,33 l
Tartózkodási helyed:

Old Jamaica alkoholmentes gyömbérsör 330ml sör termékleírás

Kiszerelés típusa Dobozos
Alkoholmentes
A túlzott alkoholfogyasztás hosszú távon károsítja a májat, az idegrendszert, és megrövidíti az élettartamot. Többek között ezért is terjedt el az alkoholmentes sörök készítése, amelyekben aromákkal próbálják pótolni az alkoholos sör ízét.
Alkoholmentes igen
Sörfajta
A söröket csoportosíthatjuk erjesztési eljárásuk alapján. Legismertebbek a felső erjesztésű italok (Ale), ilyenkor az élesztő a sörlé tetején lebeg, és az alsó erjesztésűek (Lager), amikor az élesztő az erjesztés során a sörlé aljára süllyed. Vannak olyan típusok is, amelyekben keveredik az alsó- és a felső erjesztés készítésének egy-egy eleme (Búzasör). Ezek mellett léteznek ízesített sörök is, melyek esetében különböző (általában gyümölcs) aromákkal dobják fel a sört, jórészt ezek alkoholtartalma kevesebb hagyományos társaikénál.
Sörfajta Gyömbér

Gyártó: Old Jamaica

Termék: alkoholmentes gyömbérsör 330ml

Szénsavas, alkoholmentes, gyömbér ízesítésű üdítő ital. Jamaikai gyömbérgyökér kivonatát tartalmazza, frissítő és különleges.

Old Jamaica alkoholmentes gyömbérsör 330ml sör árgrafikon