Következő termék
Janits-Szabó Virág - A zsálya illata
Janits-Szabó Virág - A zsálya illata
6 741 Ft-tól
Nemzeti Örökség Kiadó Útmutatás a must és a bor helyes kezelésére gasztronómia 1 kép

Nemzeti Örökség Kiadó Útmutatás a must és a bor helyes kezelésére

3 675 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
Tisztaság a helyes borkezelés első feltétele. Ha a gazda szüretelő házában és pincéjében állandóan nagy gondot fordít a tisztaságra, nemcsak kevesebb fáradsággal tudja borát készre kezelni, hanem a legtöbb bajnak elejét veszi s ily módon jól fejlődött, egészséges borát könnyen és jól tudja értékesíteni. A legtöbb borbetegség és borhiba a tisztaság hiányának következménye. Hanyagul tisztított edényekkel és eszközökkel dolgozva, piszkos és rossz leve
HIRDETÉS
Tartózkodási helyed:
HIRDETÉS

Nemzeti Örökség Kiadó Útmutatás a must és a bor helyes kezelésére gasztronómia árgrafikon

Árfigyelés