Következő termék
Janits-Szabó Virág - A zsálya illata
Janits-Szabó Virág - A zsálya illata
6 741 Ft-tól
Nemzeti Örökség Kiadó Húsipari szakkönyv - Bevezetés a hentesáru különlegességek készítésének műhelytitkaiba gasztronómia 1 kép

Nemzeti Örökség Kiadó Húsipari szakkönyv - Bevezetés a hentesáru különlegességek készítésének műhelytitkaiba

2 325 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
Kertész István könyve az egyike legátfogóbb húsipari szakkönyveknek, mely a különleges receptek sorát mutatja be. Összesen 214 recept található a könyvben és itt olvashatóak azok a ritkaság számba menő leírások, elkészítési módok, melyek a kolbászok, disznósajtok, különböző pácolási módok, egyéb húskészítési eljárások, stb. Könyvünk egy igazi kulináris ritkaság és minden húsimádó könyvespolcán jelentős helyet harcol ki magának. A könyv az 1
HIRDETÉS
Tartózkodási helyed:
HIRDETÉS

Nemzeti Örökség Kiadó Húsipari szakkönyv - Bevezetés a hentesáru különlegességek készítésének műhelytitkaiba gasztronómia árgrafikon

Árfigyelés