Következő termék
Fördős Zé Balansz
Fördős Zé Balansz
4 673 Ft-tól
Műszaki Könyvkiadó Ételkészítési ismeretek + CD-ROM gasztronómia 1 kép

Műszaki Könyvkiadó Ételkészítési ismeretek + CD-ROM

7 781 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
Szerző: Lukács István - Oriskó Ferenc - Sándor Dénes - Zsolnay Gábor Kiadó: Műszaki Kiadó Oldalszám: 474 Megjelenés ideje: 2017 Cikkszám: KP-2270 A technológiai folyamatok megértését összefoglaló munkatáblák, ábrák, fotók segítik. A könyvben mindaz m
Gyártói cikkszám: LIB349558
HIRDETÉS
Tartózkodási helyed:
HIRDETÉS

Műszaki Könyvkiadó Ételkészítési ismeretek + CD-ROM gasztronómia árgrafikon

Árfigyelés