Következő termék
Janits-Szabó Virág - A zsálya illata
Janits-Szabó Virág - A zsálya illata
6 741 Ft-tól
Mezőgazda Kiadó Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás) gasztronómia 1 kép

Mezőgazda Kiadó Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás)

3 900 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
A könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle. Mivel háznál leggyakrabban sertést vágunk, ezért először a sertés vágásának és feldolgozásának fogásait írja le lépésről lépésre, színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Ezután mutatja be a szarvasmarha, a juh és a házinyúl vágásának és bontásának munkaműveleteit
HIRDETÉS
Tartózkodási helyed:
HIRDETÉS

Mezőgazda Kiadó Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás) gasztronómia árgrafikon

Árfigyelés