Következő termék
Janits-Szabó Virág - A zsálya illata
Janits-Szabó Virág - A zsálya illata
6 741 Ft-tól
Libri Könyvkiadó Dr. Stuart Farrimond: A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan gasztronómia 1 kép

Libri Könyvkiadó Dr. Stuart Farrimond: A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

5 879 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
Szerző: Dr. Stuart Farrimond Kiadó: Libri Kiadó Kiadás éve: 2019. szeptember Oldalszám: 254 Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról! Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát? Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor? Mikor adjuk az ételhez a z
Gyártói cikkszám: LIB567146
HIRDETÉS
Tartózkodási helyed:
HIRDETÉS

Libri Könyvkiadó Dr. Stuart Farrimond: A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan gasztronómia árgrafikon

Árfigyelés