Következő termék
 Évszakok a vegán konyhában
Évszakok a vegán konyhában
2 395 Ft-tól
Király Ágnes Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj (Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez) gasztronómia 1 kép

Király Ágnes Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj (Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez)

9 933 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
A fermentálás az egyik legősibb, legegyszerűbb és mégis legizgalmasabb tartósítási és ételkészítési eljárás. A pezsgő és sziszegő színpompás üvegek nemcsak különleges ízeket, de az egészségünk számára nélkülözhetetlen pro- és prebiotikumokat is rejtenek. KIRÁLY ÁGNES, a FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás - Tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója kizárólag hazai, könnyen elérhető alapanyagokra építve, a szezonalitást is
Gyártói cikkszám: 178543565
HIRDETÉS
Tartózkodási helyed:
HIRDETÉS

További ajánlatok (1)

Király Ágnes Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj (Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez) gasztronómia árgrafikon

Árfigyelés