Következő termék
Janits-Szabó Virág - A zsálya illata
Janits-Szabó Virág - A zsálya illata
6 741 Ft-tól
HVG Fermentálás - Erjesztett ételek és italok több mint 100 recepttel gasztronómia 1 kép

HVG Fermentálás - Erjesztett ételek és italok több mint 100 recepttel

6 750 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
Mi a közös a kedvenc kézműves sajtunkban, a ropogós kovászos kenyérben, egy pohár otthon készült gyömbérsörben, a marinált olívabogyóban vagy a savanyú káposztában? Mindegyik fermentálással készül. Ez a legősibb tartósítási eljárás, amely a világ csaknem minden táján a kulináris hagyományok szerves része. Egy olyan módszer, ami könnyen elsajátítható, mert végtelenül egyszerű, olcsó, és nem kellenek hozzá különleges alapanyagok. Az fermentált étel
HIRDETÉS
Tartózkodási helyed:
HIRDETÉS

HVG Fermentálás - Erjesztett ételek és italok több mint 100 recepttel gasztronómia árgrafikon

Árfigyelés