Következő termék
Janits-Szabó Virág - A zsálya illata
Janits-Szabó Virág - A zsálya illata
6 741 Ft-tól
Ferrandi - Csokoládé gasztronómia 1 kép

Ferrandi - Csokoládé

13 429 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
A FERRANDI GASZTRONÓMIAI ISKOLA RECEPTJEI ÉS TECHNIKÁI Minden, amit a csokoládés desszertek készítéséről tudni érdemes Ínycsiklandó remekek a francia cukrászművészet konyhájából A Csokoládéban mindent megtalálunk, amire a csokoládés desszertek megalkotásához szükségünk lehet. Az alapanyagok és különféle eszközök bemutatásán túl részletes, fényképekkel illusztrált útmutatóból ismerhetjük meg a temperálás, a ganache és egyéb csokoládékrémek,
HIRDETÉS
Tartózkodási helyed:
HIRDETÉS

Ferrandi - Csokoládé gasztronómia árgrafikon

Árfigyelés