DYMO Rhino 6000 nyomtató 1 kép

DYMO Rhino 6000 Nyomtató

  • Kategória: Feliratozógép
Tartózkodási helyed:
 
Ez a termék jelenleg egy boltban sem kapható

DYMO Rhino 6000 nyomtató termékleírás

Kategória
Sokféle nyomtató kategória létezik, amelyek közül a legfontosabbak:
Multifunkcionális nyomtató: A nyomtatáson kívül más funkciót (pl.: másolás, szkennelés) is tartalmaz. Fotónyomtató: Nagy felbontású, jó minőégű és tartós képek nyomtatására alkalmas.
Nagyformátumú nyomtató Vállalati felhasználók számára ajánlott, speciális nyomtatási igények (pl.: műszaki rajz, poszter, stb.) megvalósítására.
Címkenyomtató: Irodai, logisztikai, kereskedelmi használatra ajánlott. A címkenyomtatók folyamatos szalagra, vagy etikett tekercsekre nyomtatnak.
Kategória Feliratozógép

Gyártó: DYMO

Termék: Rhino 6000

  • az exkluzív ?gyorsgombok? használatával nincs szükség a bonyolult menüben való keresgélésre, és a gyakran használt címketípusok (például kábelkötegek és kapcsolótáblák címkéi, kábeljelölők és függőleges címkék stb.
  • ) egyszerűen előhívhatóaktöbb, mint 250 könnyen megtalálható, előre programozott ipari kifejezés és szimbólum segítségével időt takaríthat meg és szabványasíthatja felirataithat különböző vonalkód nyomtatása1 MB memória: több, mint 1000 egyéni címke mentéséhez (ipari kifejezések, képek, emblémák és szimbólumok, melyek igény szerint azonnal nyomtathatók)az intuitív grafikus felület segítségével egyszerre több címkét is elkészíthet, megszerkeszthet és megtekinthet a nagyméretű, háttérvilágítású LCD kijelzőnbeépített varázslókat használhat az egyszerű, mégis hatékony sorszámozáshozgombnyomásra működő szalagvágó és kazettakiadó rendszer, amely megkönnyíti a címkézésthőtranszfer nyomtatási technológia ? tinta nélkül!a gyorstöltő lítiumionos akkumulátorral és az akkumulátor töltöttségének a képernyőn való megjelenítésével a RHINO 6000 mindig készen áll a használatraa beépített gumiköpeny megvédi a készüléket a leejtés okozta sérülésektől, és egyszerű hozzáférést biztosít a címkekazettáhoznyomtatás 6, 9, 12, 19 és 24 mm-es RHINO szalagokkala RHINO CONNECT? szoftvert (külön beszerezhető) használja a számítógépes kapcsolathozkészlet tartalmazza: RHINO 6000 nyomtató, RHINO CONNECT szoftver, tartós, kemény hordozótok, 24 mm-es fehér alapon fekete, rugalmas nylonszalag-kazetta, 9 mm-es fehér alapon fekete, vinil szalagkazetta, lítiumionos akkumulátor, adapter, USB-kábeltömeg: 2449,4 grammkészülék mérete: 355,6 x 457,2 x101,6 mm
  • Kapcsolódó kategóriák