DeLonghi ECAM 22.360 kávéfőző 1 kép

DeLonghi ECAM 22.360 Kávéfőző

168 899 Ft-tól
3 ajánlat
  • Kávéfőző típusa: Eszpresszó,
  • Kapacitás: 1 csésze,
  • Szivattyú nyomás: 15 bar
Tartózkodási helyed:

DeLonghi ECAM 22.360 kávéfőző ajánlataink

DeLonghi ECAM 22.360 kávéfőző termékleírás

Kávéfőző típusa
A legelterjedtebb típusok:
Eszpresszó: A készülék nagy nyomással préselési át a 100°C alatti vizet a finomra őrölt kávén.
Filteres: A forró víz cseppekben folyik át a szűrőzacskóba helyezett kávéőrleményen.
Kapszulás: A kávéőrlemény légmentesen zárt, egy adagos alumínium vagy műanyag kapszulákban van, amin a gép nagy nyomással présel át vizet.
Kotyogós: A kevésbé finomra őrölt kávé a forró vizen kívül a vízgőzzel is érintkezik, így fanyarabb ízű kávéital készül.
Kávéfőző típusa Eszpresszó
Kapacitás
Azt mutatja, hogy egyetlen főzéssel mennyi adag kávé készíthető.
Kapacitás 1 csésze
Szivattyú nyomás
Az espresso kávé készítése során nagy nyomással préselik át a vizet az őrölt kávén, így tartalmas és ízletes kávéitalt kapunk.
Szivattyú nyomás 15 bar

Gyártó: DeLonghi

Termék: ECAM 22.360

Automata cappuccino rendszer- Szabadalmaztatott AUTOMATA CAPPUCCINO, LATTE MACCHIATO, CAFFELATTE ÉS TEJ: helyezze a csészét a fúvókaszáj alá és nyomja meg kiválasztott gombot. Memória funkcióMeg tudja jegyezni a kedvenc cappuccino-ját, a tej-kávé arányának kiválasztásával. Ön állíthatja be a kávé hőmérsékletét, a őrölt kávé mennyiségét és a vízmennyiséget. Könnyen tisztítható és praktikusNyomja meg a cleaning gombot és a készülék automatikusan elvégzi a tisztítási funkciót. A tejtartály rendkívül praktikus, mert ha nem használja, a fel nem használt tejjel együtt a hűtőben is tárolhatja. - 2 soros kijelző - Automata, hab szabályozó gomb-ba épített tisztító rendszer - Extra Cappuccino rendszer a gőz és forró víz előkészítéséhez - Személyre szabott kávékészítés - pontosan az Ön ízlése szerint. Válasszon rövid, közepes, vagy hosszú kávét, próbálja ki az erős, vagy az extra lágy aromát és élvezze kávéját tűzforró, közepes, vagy alacsony hőmérsékleten.   - Babkávé és őrölt kávé használati lehetőség Szemes kávé tartály tartalma: 150g - Csészemelegítő gomb-al ellátott rendszer - Egy gombnyomásra két kávét is el tud készíteni. - Beépített őrlőszerkezet - Szabályozható őrlési finomság (13 szinten) - Kivehető központi egység - Állítható kávémennyiség - Állítható vízmennyiség - Előőrlés - Állítható kávéadagoló a különböző méretű poharakhoz (9,2cm-től 14,2cm-ig) - Programozható be- és kikapcsolás - Számolja a lefőzött kávékat - Aromazáró kávétartály. - Zacctartály kapacitása: 14 csésze/72óra - 1,3 literes, kivehető víztartály, vízszintjelzővel. - Automatikus öblítő és vízkőtelenítő programok - Vízszűrő - Vízkeménységtől függő beállítási lehetőség. - Kivehető, vízszintjelzővel ellátott csepptálca. - Hálózati kapcsoló - Energiatakarékos üzemmód - Készenléti kikapcsolás/Auto-off funkció

DeLonghi ECAM 22.360 kávéfőző árgrafikon