Következő termék
Lénárt Gitta ÉLŐ ITALOK KÖNYVE - LÚGOSÍTÓ SMOOTHIE RECEPTEKKEL
Lénárt Gitta ÉLŐ ITALOK KÖNYVE - LÚGOSÍTÓ SMOOTHIE RECEPTEKKEL
2 873 Ft-tól
Cser Kiadó Pálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr készítése (javított kiadás) gasztronómia 1 kép

Cser Kiadó Pálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr készítése (javított kiadás)

4 496 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
A jelenleg érvényben lévő rendeletekkel! Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára. Jelenleg Magyarországon - jövedéki szempontból - három, eltér
HIRDETÉS
Tartózkodási helyed:
HIRDETÉS

Cser Kiadó Pálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr készítése (javított kiadás) gasztronómia árgrafikon

Árfigyelés