Aromax Cickafark illóolaj kozmetikum 1 kép

Aromax Cickafark illóolaj

2 195 Ft-tól
8 ajánlat
  • A közönséges és a mezei cickafarkfű virágos-leveles hajtásaiból vagy virágzatából vízgőz- vagy gőzdesztillációval előállított olaj antimikrobiális, gyulladáscsökkentő és sebgyógyulást elősegítő hatású.
Tartózkodási helyed:

Aromax Cickafark illóolaj kozmetikum termékleírás

Modell Cickafark illóolaj

Gyártó: Aromax

Termék: Cickafark illóolaj

  • A közönséges és a mezei cickafarkfű virágos-leveles hajtásaiból vagy virágzatából vízgőz- vagy gőzdesztillációval előállított olaj antimikrobiális, gyulladáscsökkentő és sebgyógyulást elősegítő hatású.
  • Aromax Cickafark illóolaj kozmetikum árgrafikon