Következő termék
Bálint cseppek Tüdő-füves cseppek
Bálint cseppek Tüdő-füves cseppek
2 327 Ft-tól
AbsoRice Fehérje italpor Chocolate 500 g táplálékkiegészítő 1 kép

AbsoRice Fehérje italpor Chocolate 500 g

  • Összetevők: TÁPÉRTÉK 100 g termékben
    Energia (kJ/kcal) 1573
    Fehérje (g) 72
    Szénhidrát (g) 11,4
    - cukor (g) 1
    Zsír (g) 3
    - telített zsírsavak (g) 0,9
    Rost (g) 8,6
    Nátrium (g) 0,9

    Összetevők AbsoRice vanília: rizsfehérje, borsófehérje, bambuszrost, aroma, karobpor, karboximetil-cellulóz, szteviol glikozidok

    Összetevők AbsoRice csokoládé: rizsfehérje, borsófehérje, kakaópor, bambuszrost, karobpor, karboximetil-cellulóz, aroma, szteviol glikozidok

    Összetevők AbsoRice eper: rizsfehérje, borsófehérje, bambuszrost, cékla kivonat, karobpor, karboximetil-cellulóz, aroma, szteviol glikozidok

    Összetevők AbsoRice cocoa cream: rizsfehérje, borsófehérje, kakaópor, aroma, karboximetil-cellulóz, karobpor, bambuszrost, szteviol glikozidok

    Összetevők AbsoRice cappuccino: rizsfehérje, borsófehérje, karobpor, bambuszrost, aroma, karboximetil-cellulóz, szteviol glikozidok

    Rizsfehérje:
    Természetes, növényi eredetű összetevő. Az emberiség egyik legősibb eledeléből készül, így kiválóan hasznosul a szervezetben. Előállítása az állati eredetű fehérjékhez képest környezetbarát módon történik, így fogyasztásával nem csak szervezetünket, de a Földet is kíméljük.

    Borsófehérje:
    A népszerű hüvelyes növény terméséből állítják elő. A rizsfehérjével megfelelő arányban kombinálva kiegyensúlyozott aminosav profil és kellemes ízhatás érhető el vele. Könnyen emészthető, ezáltal a felszívódása és biológiai hasznosulása is kiemelkedő.

    Bambuszrost:
    Allergénmentes, természetes rostforrás, hozzájárul a belek megfelelő működéséhez.

    Karobpor:
    A Szentjánoskenyérfa termésének magjából állítják elő. Jól felszívódó szénhidrát-, és kímélő rostforrás.

    Karboximetil-cellulóz:
    Magas cellulóztartalmú növényi részekből készül, és az élelmiszeriparban általánosan elterjedt sűrítőanyag. Allergénmentes, az emberi szervezetre ilyen formában gyakorlatilag semmilyen hatása nincs.

    Szteviol glikozidok:
    A Stevia növényből kinyert nagy tisztaságú, kellemes ízhatású, természetes eredetű édesítőszer. Glikémiás indexe 0, így kíméli hasnyálmirigyet.

    Aroma:
    Kis mennyiségben van jelen a termékben a még kellemesebb ízhatás érdekében.
    ,
  • Kiszerelés: 500 g
Hirdetés
Tartózkodási helyed:
 
Ez a termék jelenleg egy boltban sem kapható

AbsoRice Fehérje italpor Chocolate 500 g táplálékkiegészítő termékleírás

Összetevők TÁPÉRTÉK 100 g termékben
Energia (kJ/kcal) 1573
Fehérje (g) 72
Szénhidrát (g) 11,4
- cukor (g) 1
Zsír (g) 3
- telített zsírsavak (g) 0,9
Rost (g) 8,6
Nátrium (g) 0,9

Összetevők AbsoRice vanília: rizsfehérje, borsófehérje, bambuszrost, aroma, karobpor, karboximetil-cellulóz, szteviol glikozidok

Összetevők AbsoRice csokoládé: rizsfehérje, borsófehérje, kakaópor, bambuszrost, karobpor, karboximetil-cellulóz, aroma, szteviol glikozidok

Összetevők AbsoRice eper: rizsfehérje, borsófehérje, bambuszrost, cékla kivonat, karobpor, karboximetil-cellulóz, aroma, szteviol glikozidok

Összetevők AbsoRice cocoa cream: rizsfehérje, borsófehérje, kakaópor, aroma, karboximetil-cellulóz, karobpor, bambuszrost, szteviol glikozidok

Összetevők AbsoRice cappuccino: rizsfehérje, borsófehérje, karobpor, bambuszrost, aroma, karboximetil-cellulóz, szteviol glikozidok

Rizsfehérje:
Természetes, növényi eredetű összetevő. Az emberiség egyik legősibb eledeléből készül, így kiválóan hasznosul a szervezetben. Előállítása az állati eredetű fehérjékhez képest környezetbarát módon történik, így fogyasztásával nem csak szervezetünket, de a Földet is kíméljük.

Borsófehérje:
A népszerű hüvelyes növény terméséből állítják elő. A rizsfehérjével megfelelő arányban kombinálva kiegyensúlyozott aminosav profil és kellemes ízhatás érhető el vele. Könnyen emészthető, ezáltal a felszívódása és biológiai hasznosulása is kiemelkedő.

Bambuszrost:
Allergénmentes, természetes rostforrás, hozzájárul a belek megfelelő működéséhez.

Karobpor:
A Szentjánoskenyérfa termésének magjából állítják elő. Jól felszívódó szénhidrát-, és kímélő rostforrás.

Karboximetil-cellulóz:
Magas cellulóztartalmú növényi részekből készül, és az élelmiszeriparban általánosan elterjedt sűrítőanyag. Allergénmentes, az emberi szervezetre ilyen formában gyakorlatilag semmilyen hatása nincs.

Szteviol glikozidok:
A Stevia növényből kinyert nagy tisztaságú, kellemes ízhatású, természetes eredetű édesítőszer. Glikémiás indexe 0, így kíméli hasnyálmirigyet.

Aroma:
Kis mennyiségben van jelen a termékben a még kellemesebb ízhatás érdekében.