Következő termék
 Évszakok a vegán konyhában
Évszakok a vegán konyhában
2 395 Ft-tól
 A chili - Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat (új kiadás) gasztronómia 1 kép

A chili - Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat (új kiadás)

2 920 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
Magyar hegyes erős, Red Savina, Scotch Bonnet és Elephant Trunk – chilik mindenféle színben, formában és csípősségben az édes, húsos fajtáktól azokig, amelyek még a fejünk búbját is csípik._x000D_ Könyvünk megad minden információt, amelyre szükségünk lehe
Gyártói cikkszám: 9789635660476
HIRDETÉS
Tartózkodási helyed:
HIRDETÉS

A chili - Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat (új kiadás) gasztronómia árgrafikon

Árfigyelés