Előző termék
Matthias F. Mangold SALÁTÁK - KÖNNYŰ, ROPOGÓS, FRISS
Matthias F. Mangold SALÁTÁK - KÖNNYŰ, ROPOGÓS, FRISS
2 902 Ft-tól
Következő termék
Atlantic Press Kiadó Rupáner-konyha - Bögrés sikerreceptek
Atlantic Press Kiadó Rupáner-konyha - Bögrés sikerreceptek
5 391 Ft-tól
 Hogyan legyünk profi kenyérsütők gasztronómia 1 kép

Hogyan legyünk profi kenyérsütők

4 014 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
Tudod, mitől lesz igazán jó a házi kenyér, a rusztikus vekni, a focaccia, a briós és a ciabatta? Liszt, élesztő, víz és só - csupán ezek az egyszerű hozzávalók kellenek hozzá, ám a jó kenyér elkészítése mégis nagy feladat elé állítja az otthoni kenyérsüté
Gyártói cikkszám: 9789634476856
Hirdetés
Tartózkodási helyed:
Hirdetés

Hogyan legyünk profi kenyérsütők gasztronómia árgrafikon

Árfigyelés