MALL.HU

Főoldal » Boltok » MALL.HU

MALL.HU Értékelései Értékelések átlaga: 2.1 (384 értékelés alapján)

MALL.HU webshop értékelése:


Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

Kérjük, írja le a bolt szolgáltatásával kapcsolatos tapasztalatait és vásárlási élményét, tegyen javaslatot arra, hogy a bolt miben fejlődhetne még.
Olvasói értékelések


Értékelések átlaga: 1

Mitől megbízható ez a bolt?
Amit rendeltem azt nem szállították ki. Hiába telt az idő. Lemondani sem lehetett a honlapjukon. Kerülendő hely!!!

Értékelések átlaga: 1

Valaki meg tudná mondani mitől 100% megbízható ez a bolt, mikor 381 értékelés után 2,1 az értékelés átlaga? Elképesztő ez a pofátlanság. Jó vásárlást annak aki még hisz bennük!

Értékelések átlaga: 1

Kétszer vásároltam náluk. Először és utoljára. Mikor személyes átvételkor a szkenner helyett valami egészen mást akartak átadni, közölték kérjek "cserét" és "rendeljem meg újra" a készüléket. Mindezt azután, hogy ráütötték az "áru kiadva" pecsétet a kifizetett számlára. Még jó, hogy valahogy visszakaptam a pénzem. A panaszkezelésük is csak a betanult mondatokra képes. Érdemi lépést nem tesznek.

Értékelések átlaga: 1

Ezt a szart. Nem vágom minek kell kiírni, h valami raktáron van, aztán meg hetekig várni a csomagra, meg se rendeltem volna ha nincs ott a kamu 2 nap alatt kiszállítjuk.

Értékelések átlaga: 5

Többször vásároltam náluk, nem is kis értékű termékeket. A garanciáért sokszor kell telefonálni, vagy megküldik vagy nem. Volt termék, ami részemre nem felelt meg, ezt viszont nagyon gyorsan rendezték. Azonnal, magyarázkodás nélkül az árat visszakaptam. Igen, számolnak fel átvételkor 490,-Ft.-ot , de ez nem hinném, hogy olyan tetemes összeg lenne, amit nem lehet kikalkulálni. Egy biztos, nem szopatnak, ha valami rossz, hibás visszaveszik. Ez részemre sokat jelent. Maradok náluk, amíg ez a hozzáállás megmarad.

Értékelések átlaga: 1

A termék amit vettem mocskos volt.
Kézpénzes fizetés esetén utánvétet számolnak!
"Margit! Normális!!!"

Értékelések átlaga: 5

Gyors, pontos nagyon jó árak.

Értékelések átlaga: 1

Senkinek sem ajánlom őket!

2 állványt szerettem volna vásárolni a cégtől, Meg is rendeltem illetve ki is fizettem az akciós árat (34 338 Ft / db) Fontos, hogy a weboldal szerint mindkettő készleten volt, ezért hát ki is fizettem mindkettőt. az egyikről jött is az értesítő, miszerint: "2017.01.23. 07:55 - Megrendelt termékei rendelkezésre állnak". 7 órával később kaptam egy sajnálkozó levelet mindkét termékről: egyik sem elérhető és törlik a megrendelést. A terméket végül le is vették az oldalról: "már nem forgalmazzuk" és a pénzt vissza is kaptam. Érdekes módon 3 héttel később a termék újra elérhető 58.900ft-os akciós áron..Értem én, hogy elírták az árát, de ez a megoldás a VICC kategória....

Értékelések átlaga: 4

HECHT 25 motoros láncfűrészt vásároltam.Rendben meg is kaptam,de MAGYAR NYELVŰ használati utasítás híjján még kipróbálni sem tudom.

Értékelések átlaga: 5

Először vásároltam a Mall.hu-ról. Egy Lenovo vibe típusú telefont rendeltem. A negatív értékelésekre csak a rendelés leadása után találtam rá. Meg is ijedtem, hogy vajon nekem milyen tapasztalataim lesznek. Szerencsére kellemesen csalódtam a cégben. A telefont hétfőn rendeltem, szerdán már meg is kaptam. Dpd futárszolgálat szállította. A csomagot kibonthattam, leellenőrizhettem, minden rendben van-e vele, és csak utána fizettem. A számlát is még szerda este megkaptam e-mailben. A saját tapasztalatom után, csak ajánlani tudom.

Értékelések átlaga: 1

Nem ajánlom senkinek. 2016.12.10-én egy Playmobil játékot rendeltem tőlük. A vételár átutalása és a visszaigazolás elküldése után 2 hétig nem küldték el a megrendelt játékot, többszöri érdeklődés után pedig közölték, hogy a termék elfogyott, nem tudják kiküldeni. A megelőző 2 hétben a játékot folyamatosan árulták. Arra a kérdésre, miért nem küldték ki, érdemi választ nem tudtak adni, csak annyit, hogy "benézték". Ők semmilyen módon nem léptek velem kapcsolatba, én küldtem két levelet és én telefonáltam háromszor is. Mindezt 2 nappal karácsony előtt. A reklamációra nem válaszolnak azóta sem, közölték, hogy nincs Magyarországon felügyeleti szervük, az uniós békéltető testülethez fordulhatok, ha akarok. Nem korrekt cég, nulla kommunikáció, dilettáns ügyintézés. Probléma esetén futhat az ember a pénze után.

Értékelések átlaga: 1

SONY Xperia E5 vásároltam, sajnos! Gar.levél nincs hozzá ! Magyarnyelvű utmutató nincs hozzá ! Hirdetésbe 16G M.kártya van, nincs hozzá ! Jellemtelen CÉH ! Megsem merem próbálni 65 naponbelül vissza küldeni, se készülék se pénz !

Értékelések átlaga: 5

T. Olvasók!
Én 3 terméket vásároltam különböző időpontokban.(Mert nem olvastam semmi információt a MALL:hu-ról).
De amit itt írtak, én abból semmit nem tapasztaltam. Egy időjárás állomást rendeltem, és minden rendben ment, de sajnos a termék hibás volt, 6-szor cseréltem, minden rendben, bocsánatot is kértek, A szállításért sem kellett fizetnem, az ügyfélszolgálaton:
Trellane Boros Andrea
MALL.hu ügyfélszolgálat
Internet Mall Hungary Kft.
1222 Budapest Nagytétényi út 112.
is kedvesen foglalkozott velem, külön köszönet neki, és a kolléganőjének is,
Szabó Judit
MALL.hu ügyfélszolgálat
Internet Mall Hungary Kft.
1222 Budapest Nagytétényi út 112.
Köszönettel:
György
Kecskemétről

Értékelések átlaga: 1

Az biztos, hogy feljelentem őket! Két napja kifizettem egy mosógépet, csak rendelésszámot kaptam,telefonálgatás és emailezések során kiderült, csomagszám is van már, csakhogy azt se én, se a futárcég nem kapta meg.A legújabb leveleimre már nem is válaszolnak. Mocskos csaló banda, senki ne álljon velük szóba, ha nyugalmat akar!!!

Értékelések átlaga: 2

azt igérik, hogy "raktáron" van az áru, 3 napon belül megkapom, megrendeltem, a pénzt egy percen belül leszedték a kártyáról, és nem volt a raktáron, az áruért 3 nap elteltével sem lehetett menni, mert M.o-on sem volt, a pénzemet uakkor szépen addig is használják, minek is siessenek teljesíteni az igért időpontot, mikor az áru már ki van fizetve

Értékelések átlaga: 1

Inkorrekt hozzáállás. Rendeltem akciós áron mosógépet, az oldalukon a készlet, illetve az akció időtartamáig volt érvényes az ár. Kb. rá egy napra visszaigazolták kb. 3500,- forinttal drágábban. Reklamáltam, mire nagy flegmán közölték, hogy csak a raktáron lévő termékre volt érvényes az akció. Lehet, hogy fénysebesség náluk a jellemző, vagy nagyban megy az átbaszósdi mézesmadzag szindróma. Raktáron volt a termék, s azt játszották, hogy nem. Simán megérnek egy Fogyasztóvédelmet.

Értékelések átlaga: 1

A megvásárolt hűtőgép sérült (nem akciós, nem sérült termékeket áruló oldalon vásárolt), amikről fotókat is elküldtem. Viszonylag gyors levélváltás után felajánlottak 15 000 Ft kedvezményt. Ezzel nem éltem én hibátlan terméket szeretnék, amiért fizettem. Ok, akkor kicserélik. 5-8 napon belül jönnek érte, elviszik, majd újabb kb. 1 hét után kapom a cserét???? '1 hétig ne legyen hűtőm az Önök hibája miatt? Válasz: igen, nálunk ilyen az ügymenet. Vagy vigyem vissza saját költségen a hűtőt és 15 napon belül utalással visszaadják az árát. Ez a magyar valóság, Ezt neked MALL.hu!

Értékelések átlaga: 1

Nem megbízható cég!

December elején rendeltünk kb barátommal ketten két XL-es autó ponyvát az volt, írva akár másnapi kiszállítással, lett másfél hét és sérült szakadtat kaptunk ,de jó oké mindenki hibázhat nem csináltunk ügyet e-mail jöttek vissza szedték majd közölték nemsokára hoznak másikat, hát annyit bénáztak ,hogy januárba egy hónap csúszással most pár napja sikerült hozni.

Természetesen megint elpuskázták a dolgot XL helyet XXL-t kaptunk.

Kérdem én ,ha egyszer már hibázunk egy kuncsaftal utána nem jobban oda figyelünk rá kiemelten? Nevetséges ez a cég.

Értékelések átlaga: 1

Egy hűtőt illetve egy mosógépet rendeltem tőlük. 2 hét elteltével még nem kaptam meg a termékeket, majd elkezdtem az ügyfélszolgálatukat hívni (a futárszolgálatét, illetve a mall.hu-ét). A Mall.hu rendszere alapján a terméket átadta a futárszolgálatnak, a futárszolgálat pedig váltig állította, hogy nem kapta meg. 4 hét elteltével, amikor már fogyasztóvédelemmel fenyegetőztem, felajánlották, hogy választhatok másik terméket vagy visszautalják a pénzt, mivel az általam megrendelt terméket már nem forgalmazzák... Egy vicc, az egész, az ügyfélszolgálat pedig egyáltalán nem segítőkész, akárhányszor felhívtam őket, csak annyit mondtak, hogy a rendszerük alapján elküldték.
Akcióik is valótlanok (pl. most reklámoztak egy szendvicssütőt, hogy 5500 Ft-ről le van értékelve 4600 Ft-re, érdekes módon a mosógéppel együtt ugyanezt rendeltem meg 4600 Ft-ért).
Most először rendeltem tőlük nagyobb mennyiséget, de soha többé!

Értékelések átlaga: 4

Nem értem a sok rossz tapasztalatot a céggel szemben.
Én csak jót tudok írni róluk. A megrendelésem első pillanatától kezdve, a számla megküldéséig minden gyorsan és precízen történt náluk.

Értékelések átlaga: 1

Inkorrekt ügyfélszolgálat, minden segítség megtagadása.
1 nap helyett több mint egy hetes kiszállítás.
Felülárazott és úgy akciózott termékek.
Agresszív marketing, a hírlevelükről lehetetlen leiratkozni, a szemályes fiókot nem lehet törlni, csak deaktiválják!!!
SOHA TÖBBÉ MALL.HU!!!!!

Értékelések átlaga: 1

Még véletlenül se válassza senki, ha csak nem akar idegeskedni, bosszankodni! Óvakodj a Mall.hu-tól!

Értékelések átlaga: 1

Drága a házhoz szállitás.Azért az árért ingyen kellene házhoz szállitani a terméket kezelési költség nélkül.

Értékelések átlaga: 1

Kritikán aluli, soha többet semmit ettől a cégtől!

Értékelések átlaga: 2

A Mall- webshop nem szállít a beígért időpontra, a harmadik időpont ígéret teljesült. Csomag egy elektromos sövény vágó,másod osztályúként sérült dobozban érkezett, úgy hogy az majdnem kiesett a kiszakadt dobozból. Csomagolásól,anyagkezelésből minősíthetetlen.

Értékelések átlaga: 1

A megvásárolt áru elméletileg a dpd raktárban pihent egy hétig. Lassú ügyintézés, hétvégén elérhetetlen telefonos ügyfélszolgálat. Nem ajánlom.

Értékelések átlaga: 1

December 2 án rendeltem tőlük játékokat amit ki is fizettem átutalással! Több termékről volt szó kértem hogy egy csomagban hozzák! Azt ígérték 5 én szállítják! Hát még mindig nem kaptam meg pedig mjnden volt raktáron! Kiderült hogy az egyik termék nem is lesz! De nem szóltak csak miután telefonáltam! Mondtam hogy jó akkor nem érdekes kérem vissza a pénzt de akkor most már sürgősen kérem a többit mivel szülinapi ajándék is lenne benne! Azt mondták küldik! De nem küldték még mindig! Tegnapelőtt megint telefonáltam hogy mi van? Semmi! Mondtam hogy jó inkább elmegyek érte úgy is ki van fizetve! Nem történt semmi pedig mondták hogy írnak hogy mikor vehetem át! Ma kétszer telefonáltam hogy mikor vehetem át a játékokkat végre! Azt mondja hogy én ma nem is telefonáltam! Ezek állatok! Nincs benne a rendszerben hogy hívtam őket! Ez őrületes! Ki van fizetve 31500ft és nem kaphatom meg a játékokkat! Majd valamikor jeleznek hogy mikor mehetek értünk! De nem is jeleztek egyszer sem! Gusztustalan hogy ezt megtehetik! Senki ne rendeljen tőlünk! Nem fogok én se többet! Előre senki ne fizessen! Borzalmas társaság!

Értékelések átlaga: 1

Mosógépet vásároltunk, kb. 3-4 használat után meghibásodott. Jött egy cirka két hónapos huzavona (telefonálgatás, emailek), amire elszállították, szervizük bevizsgálta, meglepő módon hibát nem észleltek, visszaküldték... Nem ment másfél hónapot, most újra beszart... Kezdődhet elölről a huzavona... Szar cég, szar ügyintézéssel. Fogyasztóvédelem nálunk is esélyes...

Értékelések átlaga: 1

Hetekig vártunk a megrendelt termékekre, nekünk kellett telefonálni 2-3 naponta, hogy mégis, mi a helyzet a rendelésünkkel?? Se infó, se termék. 😕 Ma visszavontuk a rendelést, reméljük, visszakapjuk a pénzünket...

Értékelések átlaga: 1

Csak egy k*rva szóda készítőt rendeltem. 2 hét elteltével sem érkezett meg a termék. Írtam emailt, melyre azt válaszolták, hogy egy rendszerhiba miatt elveszett a rendelés, de már megvan és küldik minél hamarabb.. rá egy hétre jött tőlük még egy emial, hogy törölték a rendelésem, mert annyira megrongálódott szállítás közben a termék, hogy azt nem lehet átadni.Karácsonyi ajándéknak szántam. Hát dugják föl maguknak ezt az egész üzletet. Az én végtermékem többet ér mint ez az egész kóceráj. Undorító sz*r! SENKI NE RENDELJEN TŐLÜK!!!!


A bolt adatai


A bolt leírása

Az Internet Mall Hungary Kft. 2005-ben alakult meg az online kereskedelem terén piacvezető csehországi Internet MALL leányvállalataként.

MALL.cz már 2000 óta jelen van az internetes kereskedelemben. Az évek során vezető pozícióba került a cseh piacon. Az anyacég több mint 45 webáruházat működtet hazánkon kívül Lengyelországban, és Szlovákiában.

A cégcsoport fő célkitűzése a vásárlói szokások átalakítása, és a szolgáltatások színvonalának folyamatos emelése.

Egyre több ember találja egyszerűbbnek és célravezetőbbnek az internetes vásárlást Kelet- és Közép-Európa szerte. Mi számukra szeretnénk maximális vásárlási élményt biztosítani a teljes körű ügyfélszolgálat mellett, megbízható, minőségi termékek legszélesebb választékát kínálva.

Mi az, amit ajánlunk, és mi a filozófiánk?

Számunkra a legfontosabb, hogy szeretnénk lehetőséget biztosítani a maximális vásárlási élmény eléréséhez, a teljes körű ügyfélszolgálat mellett, megbízható, minőségi termékek legszélesebb választékát kínálva. Kimozdulás nélkül hozzájuthat, legyen szó hűtőszekrényről, UHD TV-ről, játékról, laptopról, fűnyíróról, ruháról vagy állateledelről, mi a vásárlás terén maximális kényelmet nyújtunk. A termékekkel és az áraikkal kellemes meglepetéssel szolgálunk saját otthonában!

Kapcsolat:
Internet Mall Hungary Kft.
Nagytétényi út 112.
1222 Budapest

Cégadatok:
Cégjegyzékszám: 01-09-861959
Adószám: 13565925-2-43
Csomagküldési engedélyszám: C/003 337

Ügyfélszolgálatunk:
Központi ügyfélszolgálat: +36-1-205-3006
E-mail: info@mall.hu

Üzletek

 • 1222 Budapest XXII. kerület, Nagytétényi út 112
  Nyitva tartás: Hétfő - péntek 09.00 - 18:00
  Megközelíthetőség: Autóval a Nagytétényi úton dél felé haladva jobb kéz felől, a Campona Bevásárlóközponttól észak felé haladva éri el üzletünket. Tömegközlekedéssel a 133, 233-as, a Móricz Zs. körtérről 33-as, a Kosztolányi D. térről 114-es, 214-es, 213-as buszokkal.
A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • Telefonon
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Vásárló adatainak titkos kezelése kérés alapján
 • Ügyfélszolgálat
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
 • A vásárlás regisztrációhoz kötött
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Postai úton
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • EuroCard / Mastercard
 • Visa
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés

Hírlevél feliratkozás

 
Olcsóbbat.hu - © 2005-2017 InVenturio Zrt.
Elrejt Nagyít +
 • Utoljára megtekintett (0)

  • Árfigyelés (0)

   •  

  Olcsóbbat.hu eszköztára

  segítségével beállíthatsz árfigyelést, összehasonlíthatsz termékeket...

  | Bezár

  Olcsóbbat.hu eszköztára

  segítségével beállíthatsz árfigyelést, összehasonlíthatsz termékeket...

  | Kinyit
  Akciós ajánlatok

  Hírlevél feliratkozás

  Legyél tagja az Olcsobbat.hu közösségének és Te is egyedi ajánlatokat kapsz!

  Már több mint 80 000-en vagyunk.

  A hírlevél feliratkozáshoz kérjük add meg az alábbi adatokat:

  Az adatkezelési szabályzatot és a felhasználási feltételeket elfogadom