Zelmer ZVC265SP porszívó 1 kép

Zelmer ZVC265SP

17 989 Ft-tól
2 ajánlat
  • Porszívó típusa: Porszívó,
  • Por tárolása: Porzsák nélküli,
  • Portároló mérete: 1 l,
  • Vezeték: Vezetékes,
  • Porszűrés: HEPA filteres
Tartózkodási helyed:

Zelmer ZVC265SP porszívó ajánlataink: árak, vásárlás

Zelmer ZVC265SP porszívó termékleírás

Porszívó típusa
A porszívóknál a hagyomás porszívón kívül megkülönböztetünk néhány jellemző típust:
A takarítógép nagy méretű porzsákkal, vagy portartállyal rendelkező, nagy teljesítményű készülék, amely száraz és nedves tisztításra is képes.
A morzsaporszívó kis méretű kézi porszívó, amely arra alkalmas, hogy kis felületen található szennyeződést gyorsan feltakarítsunk, így nem kell minden alkalommal elővenni a nagyobb porszívót.
A robotporszívó önnállóan működik, meghatározott útvonal alapján bejárja az adott területet és a munka végeztével visszatér a töltőállomásra.
Porszívó típusa Porszívó
Por tárolása
A porzsák anyaga lehet papír, textil, vászon. Porzsák nélküli porszívó esetén is keletkezik szemét, csak nem egy papír vagy textil zsákba, hanem egy műanyag tartályba kerül. Az ürítést, porolást tehát nem kerülhetjük el, igaz ez sokkal egyszerűbb, mint a gép belsejében elhelyezett porzsákok cseréje, ürítése.
Por tárolása Porzsák nélküli
Portároló mérete
Azt mutatja, hogy mekkora pormennyiség tárolására alkalmas a készülék. A nagyobb porzsákkal vagy portartállyal rendelkező porszívókat ritkábban kell üríteni. Méretét literben (l) szokták megadni.
Portároló mérete 1 l
Vezeték
Nagyobb lakások takarításához, valamint kényelmi szempontból előnyösek a vezeték nélküli készülékek, mert elkerülhető a hosszabbító használata, vagy a gyakori átcsatlakoztatás.
Vezeték Vezetékes
Porszűrés
A porszívók esetében fontos a porszűrő minősége, mert ami átfér a szűrőszövet szálai között, az visszakerül a levegőbe. Egyre gyakoribb a HEPA (High Efficiency Particulate Air) szűrő alkalmazása, amelyet arra terveztek, hogy a 0,3 mikron méretű szemcséket is megfogja. A HEPA szűrő lehetővé teszi, hogy a lakásunkat megtisztítsuk a poratkák és virágok által termelt allergénektől.
Porszűrés HEPA filteres

Gyártó: Zelmer

Termék: ZVC265SP

  • PLUSER Porzsák nélküli porszívó, 1 l,Fém teleszkópos cső, 700 W, EPA E11, Fekete/Ezüst színTermékinformáció:Energiahatékonysági osztály: ATakarításhatékonysági osztály - szonyeg: ETakarításhatékonysági osztály - keménypadló: CPorvisszabocsátási osztály: GElektronikus teljesítmény-szabályozás1 l térfogatú portartályKiterjedt tisztítási távolság – akár 9 mTeleszkópos, fém porszívócsoMosható EPA szuro – folyóvízben könnyen tisztíthatóTeljesítmény: 700 (W)Zajszint: 81 (dB)Szuro típusa: EPA E11Csatlakozó kábel hossza: 6mTeljesítmény típusa: elektronikusAlapkefe: keménypadló/szonyeg átváltásCBS gégecsoMerev porszívó típusa: teleszkópos, fémMéret: 230 x 280 x 360 mm
  • Zelmer ZVC265SP porszívó árgrafikon

    Kapcsolódó kategóriák