Yves Saint Laurent Saharienne EDT 75 ml parfüm és kölni 1 kép

Yves Saint Laurent Saharienne EDT 75 ml

12 560 Ft-tól
4 ajánlat
  • Célközönség: Női,
  • Típusa: Eau de Toilette (EDT),
  • Kiszerelés: 75 ml,
  • Az Yves Saint Laurent örökség szinonimája. ASaharienne-t, a férfias fűzős kabátot,1968-ban magaYves Saint Laurent tervezte újra a nők számára. Stílusa mitikus ikonja, A női érzékiség szimbóluma, Nyár és forróság… Mára a szexi, vad nő maradt. Ez ihlette az új illatot. A Saharienne olyan, mint a vízcseppek érzete és a sós tenger permete a nap felmelegítette bőrön. Illatának alap jegyei, pedig a fenyő tüskéket idézik.
Tartózkodási helyed:

Yves Saint Laurent Saharienne EDT 75 ml parfüm és kölni ajánlataink

További ajánlataink

Yves Saint Laurent Saharienne EDT 75 ml parfüm és kölni termékleírás

Célközönség Női
Típusa
EDC (Eau de Cologne, vagy kölnivíz):
3-8% (általában ~5%) töménységű (ekkora mértékben tartalmaz parfümolajat), könnyű, frissítő parfüm. Hatása körülbelül 2 órán át érezhető.

EDT (Eau de Toilette):
5-15% (általában ~10%)  az olajtartalma. Ez a legnépszerűbb fajta, ajánlott mindennapos használatra. Tartóssága 2 és 4 óra hossza.

EDP (Eau de Parfum):
magas, 10-20% (általában ~15%) parfümolaj tartalmú, illata 3-7 óráig is érezhető.

A töménység mellett még nagyban befolyásolja a tartósságot az, hogy hová fújjuk a parfümöt. A bőrön tovább tart, a ruhán a ruha anyagától függően változhat a hatás.
Típusa Eau de Toilette (EDT)
Kiszerelés 75 ml

Gyártó: Yves Saint Laurent

Termék: Saharienne EDT 75 ml

Az Yves Saint Laurent örökség szinonimája. ASaharienne-t, a férfias fűzős kabátot,1968-ban magaYves Saint Laurent tervezte újra a nők számára. Stílusa mitikus ikonja, A női érzékiség szimbóluma, Nyár és forróság… Mára a szexi, vad nő maradt. Ez ihlette az új illatot. A Saharienne olyan, mint a vízcseppek érzete és a sós tenger permete a nap felmelegítette bőrön. Illatának alap jegyei, pedig a fenyő tüskéket idézik.

Yves Saint Laurent Saharienne EDT 75 ml parfüm és kölni árgrafikon

Kapcsolódó kategóriák