Whirlpool WHM 2511 fagyasztószekrény 1 kép

Whirlpool WHM 2511 Fagyasztószekrény

76 899 Ft-tól
8 ajánlat
  • Fagyasztó típusa: Fagyasztóláda,
  • Kapacitás: 251 l,
  • Kivitele: szabadonálló,
  • Energiaosztály: A++,
  • Szín: fehér,
  • Magasság: 91 cm,
  • Szélesség: 101 cm,
  • Mélység: 70 cm,
  • Súly: 40 kg
Tartózkodási helyed:

Whirlpool WHM 2511 fagyasztószekrény ajánlataink: árak, vásárlás

Whirlpool WHM 2511 fagyasztószekrény termékleírás

Fagyasztó típusa
A mélyhűtők kivitelük szerint lehetnek fagyasztószekrények vagy fagyasztóládák. A fagyasztószekrények álló pozíciójúak, oldalra nyitható ajtóval, míg a fagyasztóládák fekvő típusúak felfelé nyíló ajtóval.
Fagyasztó típusa Fagyasztóláda
Kapacitás
A hasznos belső tér űrtartalmát adja meg. Literben (l) mérik.
Kapacitás 251 l
Kivitele
Azt mutatja, hogy a fagyasztószekrény beépíthető-e vagy sem. Az olyan készülékeket, amelyek magassága megegyezik a standard pultmagassággal (85 cm), pult alá építhetőnek nevezzük. Ezeknek könnyen levehető a fedőlapja, és becsúsztatható a munkapult alá.
Kivitele szabadonálló
Energiaosztály
Minden nagyháztartási géphez tartozik egy adat, ami az energiafogyasztását mutatja. Ez az adat egy osztályozás, az „A+” energiaosztály használja a legkevesebb vizet, áramot, vagy gázt, a „G” a legtöbbet. A legújabb gépeknél már találkozhatunk A++ és A+++ jelöléssel is. Vásárláskor ez az adat könnyen segíthet döntésünkben.
Energiaosztály A++

Gyártó: Whirlpool

Termék: WHM 2511

A+ energiaosztályú, 251l hasznos térfogatú Whirlpool fagyasztóláda. Kiváló fagytartó képességének köszönhetően áramkimaradás esetén, akár 45 órán keresztül nem olvad le. Gazdaságos ECO beállítási lehetőséggel. Jellemzők: Energiaosztály: A+ Nettó kapacitás: 251 l Belső világítás Mechanikus hőmérséklet beállítás Riasztás hőmérséklet-emelkedéskor Gyors fagyasztás Gazdaságos „ECO“ beállítási lehetőség Napi energiafogyasztás: 0,71 kWh/24h Éves energia-fogyasztás: 260 kWh/év Visszamelegedési idő: 45 óra Fagyasztókapacitás: 18 kg/24h Csillagok száma: 4 Zajszint: 42 dB (A) Klímaosztály: SN-T Kompresszorok száma: 1 Termosztátok száma: 1 Hűtőközeg: R600a Manuális leolvasztás Ellensúlyozott fedél Biztonsági zár Szín: Fehér Nettó tömeg: 39,5 kg Méretek: 91,6×101×69,8 cm

Whirlpool WHM 2511 fagyasztószekrény árgrafikon

Kapcsolódó kategóriák