Whirlpool AKZM 6540 IXL sütő 1 kép

Whirlpool AKZM 6540 IXL Sütő

103 900 Ft-tól
10 ajánlat
  • Energiaforrás: Elektromos,
  • Sütő jellege: Beépíthető,
  • Energiaosztály: A++,
  • Tisztítás: Manuális,
  • Szín: Inox,
  • Szélesség: 59,5 cm
Tartózkodási helyed:

Whirlpool AKZM 6540 IXL sütő ajánlataink

További ajánlataink

Whirlpool AKZM 6540 IXL sütő termékleírás

Energiaforrás
A modernebb sütők elektromos üzeműek, a régebbi modellekkel ellentétben, amelyek gázzal működnek.
Energiaforrás Elektromos
Sütő jellege
A beépíthető sütők önállóan beszerelhetők a konyhabútor munkalapjába, főzőlap nem tarozik hozzájuk.
A sütő szett a sütő és főzőlap párosát jelenti, amelyek önállóan beépíthetők.
Az asztali sütők kisebb térfogatú elektromos készülékek, amely nem beépíthetők, hanem körbeépíthetők, vagy asztalra, polcra helyezhetők.
Sütő jellege Beépíthető
Energiaosztály
A háztartási gépeket energiaosztályokba sorolják, amely az energiafogyasztásukat mutatja. Az „A+++” energiaosztály a leginkább energiatakarékos és a „G” a legkevésbé.
Energiaosztály A++
Tisztítás
A sütők tisztítását többféle eljárással könnyítik meg a gyártók. A legnépszerűbbek:
Pirolitikus öntisztítás: A sütő 500 °C forrósodik fel és leégeti a szennyeződést a falakról, a végén csak a hamut kell kiseperni az aljáról. Vegyszerek nélküli technológia, a legfejlettebb jelenleg. Hátránya, hogy erősen növeli a fogyasztást, és az elhasználódást.
Katalitikus öntisztítás: A sütők belső falainak speciális zománcozása katalizátorokat tartalmaz, amelyek 200°C-300°C-os hőmérsékleten oxigén hatására átalakítják a szennyeződéseket. A speciális zománcozás nagyon sérülékeny, mechanikai hatásokkal (pl.: surolószivacs) szemben nem ellenálló.
További módszerek például az EcoClean, az AquaClean, vagy az Öko Therm.
Tisztítás Manuális

Gyártó: Whirlpool

Termék: AKZM 6540 IXL

A Whirlpool AKZM 6540/IXL egy prémium elektromos sütő, ujjlenyomat ellenálló inox kivitelben. Az „A-20%“ energiaosztály, elektronikus hőmérséklet szabályozás, G2 EVO (piktogramos) kijelző és integrált fogantyú minden sütési és grillezési feladatra valóban alkalmassá teszi, ráadásul energiatakarékosan végzi a dolgát. Kis méretének köszönhetően egyszerűen beépíthető, így könnyen bármelyik konyha éke lehet. Minőség, elegancia, Whirlpool! A Whirlpool AKZM 6540/IXL beépíthető sütő jellemzői: A-20 % energiaosztály Elektronikus vezérlés, süllyeszthető forgatógombos kezelés Hőszenzoros hőmérséklet beállítás G2EVO+ piktogramos LCD-kijelző, fehér karakterszín Többnyelvű szöveges kijelzés, 5-betűs szavakkal (magyarul is) Teleüveg, hűtött, 3-rétegű, lágy záródású tükrös üvegajtó Programozható óra, sütési idő, befejezési idő, konyhai időzítő Többszintű sütés, 5 behelyezési szint Technikai adatok: Fekete, zománcozott sütőbelső, tepsitartó ráccsal 40 W-os halogénvilágítás Elektroniku s gombzár (gyermekzár) 1,3 m-es hálózati kábel Űrtartalom: 73 liter Energiaosztály: A Tisztítás: Manuális Szélesség: 59.5 cm Magasság: 59.5 cm Mélység: 56.4 cm

Whirlpool AKZM 6540 IXL sütő árgrafikon

Kapcsolódó kategóriák