Whirlpool ADP 8070 WH mosogatógép 1 kép

Whirlpool ADP 8070 WH Mosogatógép

131 990 Ft-tól
1 ajánlat
  • Termék típusa: Szabadonálló,
  • Kezelőpanel helyzete: Előlapi,
  • Terítékszám: 13 db,
  • Energiaosztály: A++ energiaosztály,
  • Szín: Fehér,
  • Vízfogyasztás: 6 l,
  • A Whirlpool ADP 8070 WH szabadonálló mosogatógép akár 13 terítéket is képes egyszerre megtisztítani. A beépített szenzor érzékeli az edények szennyezettségének mértékét, és ennek megfelelően alakítja ki a szükséges víz- és energiafogyasztást. 8 különböző mosási programja közül bárki kiválaszthatja azt, amire aktuálisan szüksége van, akár az erősen szennyezett edények gőztisztításáról, akár a finomabb darabok kímélő mosásáról van szó. Ha kevesebb edényt szeretnénk tisztítani, akkor elegendő csak a felső, vagy csak az alsó kosarat használni. A Whirlpool ADP 8070 WH szabadonálló mosogatógép legfontosabb jellemzői: A++ energia tanúsítvány 13 terítéknek elegendő hely 8 különböző mosási program Késleltetett indítás Multizone kialakítás (választható kosárhasználat) PowerClean funkció: erősebb mosás Antibakteriális öblítés funkció Programok: PowerClean program Kímélő mosás Gyors mosás Öko mosás Napi mosás Pacific program: csendes mosás Gőztisztítás ,
  • Szélesség: 59,7 cm
Tartózkodási helyed:

Whirlpool ADP 8070 WH mosogatógép termékleírás

Termék típusa
Azt mutatja, hogy a mosogatógép beépíthető-e vagy sem. Az olyan készülékeket, amelyek magassága megegyezik a standard pultmagassággal (85 cm), pult alá építhetőnek nevezzük. Ezeknek könnyen levehető a fedőlapja, és becsúsztatható a munkapult alá.
Termék típusa Szabadonálló
Kezelőpanel helyzete
A rejtett kezelőpanellel rendelkező készülékek teljes mértékben beépíthetők a konyhaszekrénybe. Előnyük az előlapi kezelőpanellel rendelkező mosogatógépekhez képest, hogy észrevehetetlenül belesimulnak a bútorba, hátrányuk, hogy a program üzemelés közben nem állítható le, és nem kísérhető figyelemmel.
Kezelőpanel helyzete Előlapi
Terítékszám
A legtöbb mosogatógép tizenkét teljes teríték elmosására alkalmas. Ha nemcsak tányérokat és evőeszközöket tisztítanál, hanem lábasokat vagy más edényeket is, az az étkészletektől vesz el helyet.
Terítékszám 13 db
Energiaosztály
A háztartási gépeket energiaosztályokba sorolják, amely az energiafogyasztásukat mutatja. Az „A+++” energiaosztály a leginkább energiatakarékos és a „G” a legkevésbé.
Energiaosztály A++ energiaosztály

Gyártó: Whirlpool

Termék: ADP 8070 WH

A Whirlpool ADP 8070 WH szabadonálló mosogatógép akár 13 terítéket is képes egyszerre megtisztítani. A beépített szenzor érzékeli az edények szennyezettségének mértékét, és ennek megfelelően alakítja ki a szükséges víz- és energiafogyasztást. 8 különböző mosási programja közül bárki kiválaszthatja azt, amire aktuálisan szüksége van, akár az erősen szennyezett edények gőztisztításáról, akár a finomabb darabok kímélő mosásáról van szó. Ha kevesebb edényt szeretnénk tisztítani, akkor elegendő csak a felső, vagy csak az alsó kosarat használni. A Whirlpool ADP 8070 WH szabadonálló mosogatógép legfontosabb jellemzői: A++ energia tanúsítvány 13 terítéknek elegendő hely 8 különböző mosási program Késleltetett indítás Multizone kialakítás (választható kosárhasználat) PowerClean funkció: erősebb mosás Antibakteriális öblítés funkció Programok: PowerClean program Kímélő mosás Gyors mosás Öko mosás Napi mosás Pacific program: csendes mosás Gőztisztítás

Whirlpool ADP 8070 WH mosogatógép árgrafikon

Kapcsolódó kategóriák