Whirlpool ADP 7570 WH mosogatógép 2 kép

Whirlpool ADP 7570 WH Mosogatógép

  • Termék típusa: Szabadonálló,
  • Kezelőpanel helyzete: Előlapi,
  • Terítékszám: 13 db,
  • Energiaosztály: A++ energiaosztály,
  • Szín: Fehér,
  • Vízfogyasztás: 9 l,
  • A Whirlpool ADP 7570 WH mosogatógéppel búcsút mondhat a fárasztó kézi mosogatásnak, hiszen egy programmal akár 13 terítéket is megtisztíthat. A 8 program közül kiválaszthatja az edények szennyetettségétől függően a legmegfelelőbbet a szuperhatékony Powercleantől a törékeny edényekhez való kíméletes programig. Energiaosztálya A++, így alacsony fogyasztás mellett is hatékonyan végzi a feladatát. A Whirlpool ADP 7570 WH mosogatógép jellemzői: Programok: POWERCLEAN 40 – 70°C – rásztáradt ételmaradék eltávolítása Előmosás hideg vízzel Kímélő mosás 40°C – törékeny edényekhez Gyors mosás 45°C – enyhén szennyezett edényekhez Éjszakai program – alacsony zajszint: 39 dB Eco 50°C – átlagos szennyezettségű edényekhez energiatakarékos program Napi program 60°C – átlagosan szennyezett edények Gőzölés – az erősen szennyezett edényekhez Fontos tulajdonságok: Energiaosztály: A++ Mosáshatékonysági osztály: A Szárításhatékonysági osztály: A Energiafogyasztás: 261 kWh/év Vízfogyasztás: 2520 l/év Zajszint: 44 dB Kapacitás: 13 teríték Mérete: 85×59,7×59 cm Egyéb funkciók: POWERCLEAN – speciális fúvókák az extraerős tisztításhoz Öblítőszerhiány jelzőfény Sóhiány jelzőfény Öntisztító szűrő Aquastop – túlfolyás elleni védelem Aquasafe – szivárgás érzékelése esetén kikapcsol a gép és leszivattyúzza a vizet Az ajtó mindig megmarad abban a helyzetben, ahova kinyitotta Állítható láb A programok átlagos hossza 230 perc ,
  • Szélesség: 59,7 cm
Tartózkodási helyed:
 
Ez a termék jelenleg egy boltban sem kapható

Whirlpool ADP 7570 WH mosogatógép termékleírás

Termék típusa
Azt mutatja, hogy a mosogatógép beépíthető-e vagy sem. Az olyan készülékeket, amelyek magassága megegyezik a standard pultmagassággal (85 cm), pult alá építhetőnek nevezzük. Ezeknek könnyen levehető a fedőlapja, és becsúsztatható a munkapult alá.
Termék típusa Szabadonálló
Kezelőpanel helyzete
A rejtett kezelőpanellel rendelkező készülékek teljes mértékben beépíthetők a konyhaszekrénybe. Előnyük az előlapi kezelőpanellel rendelkező mosogatógépekhez képest, hogy észrevehetetlenül belesimulnak a bútorba, hátrányuk, hogy a program üzemelés közben nem állítható le, és nem kísérhető figyelemmel.
Kezelőpanel helyzete Előlapi
Terítékszám
A legtöbb mosogatógép tizenkét teljes teríték elmosására alkalmas. Ha nemcsak tányérokat és evőeszközöket tisztítanál, hanem lábasokat vagy más edényeket is, az az étkészletektől vesz el helyet.
Terítékszám 13 db
Energiaosztály
A háztartási gépeket energiaosztályokba sorolják, amely az energiafogyasztásukat mutatja. Az „A+++” energiaosztály a leginkább energiatakarékos és a „G” a legkevésbé.
Energiaosztály A++ energiaosztály

Gyártó: Whirlpool

Termék: ADP 7570 WH

A Whirlpool ADP 7570 WH mosogatógéppel búcsút mondhat a fárasztó kézi mosogatásnak, hiszen egy programmal akár 13 terítéket is megtisztíthat. A 8 program közül kiválaszthatja az edények szennyetettségétől függően a legmegfelelőbbet a szuperhatékony Powercleantől a törékeny edényekhez való kíméletes programig. Energiaosztálya A++, így alacsony fogyasztás mellett is hatékonyan végzi a feladatát. A Whirlpool ADP 7570 WH mosogatógép jellemzői: Programok: POWERCLEAN 40 – 70°C – rásztáradt ételmaradék eltávolítása Előmosás hideg vízzel Kímélő mosás 40°C – törékeny edényekhez Gyors mosás 45°C – enyhén szennyezett edényekhez Éjszakai program – alacsony zajszint: 39 dB Eco 50°C – átlagos szennyezettségű edényekhez energiatakarékos program Napi program 60°C – átlagosan szennyezett edények Gőzölés – az erősen szennyezett edényekhez Fontos tulajdonságok: Energiaosztály: A++ Mosáshatékonysági osztály: A Szárításhatékonysági osztály: A Energiafogyasztás: 261 kWh/év Vízfogyasztás: 2520 l/év Zajszint: 44 dB Kapacitás: 13 teríték Mérete: 85×59,7×59 cm Egyéb funkciók: POWERCLEAN – speciális fúvókák az extraerős tisztításhoz Öblítőszerhiány jelzőfény Sóhiány jelzőfény Öntisztító szűrő Aquastop – túlfolyás elleni védelem Aquasafe – szivárgás érzékelése esetén kikapcsol a gép és leszivattyúzza a vizet Az ajtó mindig megmarad abban a helyzetben, ahova kinyitotta Állítható láb A programok átlagos hossza 230 perc

Kapcsolódó kategóriák